有病唔賠?! 兒子為腦癌父Claim保險因無申報腰痛被cut單

910 回覆
201 Like 4 Dislike
見到咁無癩輸打贏要嘅公司仲中個頭埋去嘅,應該戇鳩先做得出
買保險嘅係無知,呃人買保險嘅保險狗係無良
你覺得信諾今日先係無癩輸打贏要嘅公司?
如果我冇理解錯
保險公司一開始係賠
但marco轉療法信諾先開始玩嘢
如果用傳統療法係咪救唔返佢老豆?
如果救得翻,咁點解唔用傳統療法?
咁萬一你而家真係出左事要claim錢
佢同你講因為你20歲前試過腰痛睇醫生而冇報上去
所以唔賠錢 你覺得合唔合理?
呢個腰痛可能只係偶發性 例如重感冒或者拉傷扭傷
又或者20歲買 21歲中招 又係因為冇報腰痛而唔賠合唔合理?
我先冇咁戇鳩買你地公司嘅產品
你話係戇鳩喎
你又繼續話事主戇鳩
我都係引你呢啲保險狗推post,等多啲人認識到保險狗有幾咁乞衣輸打贏要,從而令更多人遠離騙財產品
繼續喎,唔好比佢停,你隻保險狗唔好諗住曲線撐你間狗公司,係人都睇得出
發現一隻保險狗
所以我咪推post之餘唔幫事主之餘又話唔好買保險
但你有幫戇鳩事主喎
喂保險狗,做乜唔敢應收晒聲?唔識字?繼續喎唔好比佢停
見到咁無癩輸打贏要嘅公司仲中個頭埋去嘅,應該戇鳩先做得出
事主咪就係咁囉

你好心就直接認事主戇鳩啦
你唔認事主戇鳩咪即係認佢好醒呃保險
the median survival rate of GBM patients worldwide is a dismal 8 months
喂弱智狗,做乜唔敢應收晒聲?唔識字?繼續喎唔好比佢停
人地係外行人,點知啲狗閪保險公司可以咁撚狗?要個個人都係專家?呢單嘢有啲乜理由要victim blaming?
你係咪做呢行㗎

公司要唔賠嘅,是但數一樣話你報漏就得
而”報漏”嗰樣嘢可以完全唔關事

呢單嘢擺明係信諾知自己批錯單,所以搵藉口唔賠啦
繼續喎,唔好比佢停,你隻弱智狗直線話鳩事主係戇鳩,係人都睇得出
呢個係有做治療嘅情況呀保險狗,人地唔撚做治療等半年呃保險公司?等唔到㗎,唔做治療得三個月
人地係外行人,點知啲狗閪保險公司可以咁撚狗?
你知啲狗閪保險公司可以咁撚狗,即係你係內行人,原來係保險狗, 係其他公司打手
係呀,唔好比佢停,推到大家都見到呢單嘢唔再信你間狗閪公司為止
我先冇咁戇鳩買你地公司嘅產品
你講喎
隻樓豬認咗佢做依行
你隻保險狗你自己主子都唔撐
中環咁多棟大廈
你估唔呃人邊夠錢起
羊毛出在羊身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞