有病唔賠?! 兒子為腦癌父Claim保險因無申報腰痛被cut單

910 回覆
201 Like 4 Dislike
賺咩? 賺個蝕錢經驗?定賺左個做水魚既經驗呀
你條弱智話驗血驗唔到,又話唔會專登去做MRI

所以我咪問發生咗啲咩先令事主走去做mri

你係唔識字, 定個答案會有影響
The only other obstacle to the wider use of PET-CT is the difficulty and cost of producing and transporting the radiopharmaceuticals used for PET imaging, which are usually extremely short-lived. For instance, the half-life of radioactive fluorine-18 (18F) used to trace glucose metabolism (using fluorodeoxyglucose, FDG) is only two hours.

https://en.wikipedia.org/wiki/PET-CT
戇鳩到認為Glioblastoma驗血驗到都冇得救
我問你條弱智先, 問你條弱智發生咗啲咩先令事主走去做mri
你都未答我, 我點解要答你
你條弱智話驗血驗唔到,又話唔會專登去做MRI

所以我咪問發生咗啲咩先令事主走去做mri
https://en.wikipedia.org/wiki/Glioblastoma#cite_note-Sch2007-14
"Without treatment, survival is typically three months."
發現完唔做治療,得三個月命

唔識字?定係盲?
Marco爸爸患的是膠質母細胞瘤,是腦癌中最惡,生長速度極快,由確診起計,平均只得15個月壽命

你又唔信事主講
你唔識字定你唔係人?傷風感冒唔會頭痛?唔夠訓唔會頭痛?你啲保險狗最好一次傷風感冒都唔好報漏呀
你條弱智咪日日做一次MRI囉
https://en.wikipedia.org/wiki/Glioblastoma#cite_note-Sch2007-14
"Without treatment, survival is typically three months."
發現完唔做治療,得三個月命
咁依家事實真係有腦癌
你啲弱智講乜春傷風感冒
the median survival rate of GBM patients worldwide is a dismal 8 months, with radiation and chemotherapy standard-of-care treatment beginning shortly after diagnosis only improving median survival length to around 14 months and a five-year survival rate of 5-10%.
事實傷風感冒唔夠訓都會頭痛,你條保險狗噏乜春姐,你一次都唔好報漏呀,報漏就耍無癩輸打贏要踢你單
咁依家事實真係有腦癌
屌你老母真係唔識字,唔做治療三個月呀
報漏保險公司咪唔賠
你唔洗保險公司賠,無人理你報漏
你啲保險狗下次傷風感冒記得每次都去照個MRI做次PET CT
所以咪祝你呢啲保險狗每次傷風感冒都記得報齊囉,一次都唔好漏呀,他朝君體也相同,鬼唔望你下次被你公司咁撚
我唔洗保險公司賠咪唔洗做囉
我無買保險又點樣俾人撚
事主咪俾人撚緊
我先冇咁戇鳩買你地公司嘅產品,放心
即係你認買公司嘅產品既事主係戇鳩
買信諾嘅產品既事主係戇鳩定唔戇鳩

如果唔戇鳩係點解呢
你係咁幫個戇鳩,你明顯都係戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞