有病唔賠?! 兒子為腦癌父Claim保險因無申報腰痛被cut單

910 回覆
201 Like 4 Dislike
咪理佢啦,講真,個客賠唔到咪日日煩agent ,你估agent 真係想拒賠咩,真係賠錢又唔駛agent 比錢。
咁你點解唔離開香港,你都識講10年前移英要3千萬,依家咁著數唔洗俾咁多都唔移?
10年前要3千萬移英,依家3萬移英
邊樣醒啲呀
你條弱智係咪唔明
我唔係好明咩叫帶十萬移民
https://lih.kg/3441354

求其起吓你底,都已經見到你開咗好多以為自己好撚醒,點知俾人哋屌返轉頭嗰啲post
Kam撚到爆炸

我係你真係唔會響度獻世大大聲話俾人哋知你自己老竇老母生咗個弱智仔
當時都無人答到我咩叫10萬移民,你條弱智試吓答
戇鳩仔呢刻唔過英國就係冇料?what’s the logic

倒返轉,有BNO都唔會大大聲好自豪,話呢個時候透過BNO計劃過去英國攞英國護照係好有料啦

係有料嘅,就一早攞住3千萬港紙過去英國啦使乜等到今時今日
俾你依班留港弱智笑,點會嬲?你哋有腦就唔係弱智啦
我對於弱智問題,冇辦法提供合理解釋方案
應該得你自己弱智人士先至可以FF到一個弱智答案
10年前要3千萬移英,依家3萬移英
邊樣醒啲呀
你咪證明你弱智囉
依個問題都答唔到
收皮啦臭閪,而家係屌緊你哋乜仆街保險畜生走去講啲唔講啲,水人哋簽名呀

果然畜生最鍾意就係轉換話題
人生死有命
最慘係仲要俾無良商人對自己條命指手劃腳, 連最後尊嚴都無埋
保險狗死全家屌你老母, 他朝君體也相同
你認你係畜牲,我收貨
講唔掂就老屈人係保險狗
有料過你條無料移英既弱智留港撚係事實喎
有殺無賠 屌你老母
但唔同地方法例唔同
最直接的分別係美國有包攬訴訟先
一直都屌緊你班畜生啊
你而家同我入廁所,快撚啲打兩個飛機,對住鏡講「我好開心,我今日響連登上以為自己駁嘴成功」

反正你人生冇任何可以值得你自己去感到成功嘅成就除咗上嚟呢度講啲好Kam 嘅說話以為自己好醒
佢都幾以偏概全,保險公司做到9X%賠償率就唔講,就係拎個別事件就到開鬧戰。
超好笑知道有得3萬移民但唔要,走去俾3千萬去做同一樣嘢,你都弱智得好痴線
至少好過你條弱智留港撚
我又唔係走去串啲無搞鳩我既叻人
我只係串你條老屈我係保險狗既弱智留港撚,有撚錯呀
笑撚死你知唔知自己講緊乜嘢?

「知道有得3萬移民但唔要,走去俾3千萬去做同一樣嘢」

BNO計劃出嚟之前,要三千萬移民英國,嗰個moment嘅你會知道10年後有BNO計劃直接過去英國?

你未來返嚟㗎?如果你未來返嚟嘅,就唔會咁弱智響度獻世啦
估到你條弱智會咁死兜
因為中國香港會越嚟越走向中國化,英國自然會因為咁而人道立場放寬昔日國民移英,咁自然依個時候就唔洗3千萬啦
之前英國大把例子啦
係你條弱智唔知啫
而且咁多年都一直有人請求英國還返居英權俾英國香港人,係你條弱智唔知啫
定10年前你覺得中國香港會喺中國共產黨統治下越嚟越民主?真係咁咪更加證明你弱智
呢單舊啦 有單新嘢 又係唔賠
保險狗死開啦
一年洗咁多錢去mon post, 不如賠多幾單好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞