有病唔賠?! 兒子為腦癌父Claim保險因無申報腰痛被cut單

910 回覆
201 Like 4 Dislike
驗血驗到有腦癌去照呀嘛
你咁L醒
答唔到呀
開刀切完電療化療標靶,依啲要唔要錢?無錢又點做
如果有所謂政府醫療保障政策,例如英國
係香港呢一個畸形情況,產生咗呢個畸形行業
留港咁撚多缺點咁你點解唔移英呀?因為你係弱智?
車保?勞保?
死保險狗
連登仔: 假架,全部都扮架咋
真係有買果d全部都claim唔到
我都話佢唔需要知道一定係腦癌,知道有病就夠,同埋治療完要唔要洗錢?無錢既話點算
一年有幾單唔賠 = 成個行業都呃人
幾個女人做雞 = 全部女人都係雞
所以咪話祝你地呢啲保險狗他朝被保險公司用相同手法撚囉,你一次傷風感冒都唔好報漏呀,全部都係病嚟㗎

GBM咁惡性,唔醫的話得三個月就瓜得,搏舖半年後唔瓜就係為咗claim保險可以私家切,係你呢啲保險狗先講得出
依家切完就完咩?
以下咩嚟呀
應付為期6周的化療和電療,當時他只是等了數天便獲批30萬元。當完成電療和化療後,醫生建議爸爸服食12個月的化療藥,每月4萬元

我一直都話唔好買保險
乜佢個醫保只賠腦癌?有其他病就唔賠得?
屌你老母真係廢撚事同你講,唔撚識字嘅

GBM咁惡性,唔醫的話得三個月就瓜得,搏舖半年後唔瓜就係為咗claim保險可以私家切,係你呢啲保險狗先講得出
我一直話叫人唔好買保險,又話過我一早移咗民(我好多post串啲弱智留港),都俾你老屈保險狗,保險公司都話有事主漏報紀錄先唔賠,你哋乜證據都無就話人保險狗,你哋重衰過保險公司
你條傻鳩,仲要走出嚟吠
好心你吠少兩句,唔好話俾人知你自己係弱智啦
英國真係好,肯收你呢啲弱智,養你呢啲咁嘅匡智白卡蛀米大蟲
就係腦癌唔醫的話得三個月就瓜得所以先醫腦癌,但係唔等於佢無其他病要醫

我一直話叫人唔好買保險,又話過我一早移咗民,都俾你老屈保險狗,保險公司都話有事主漏報紀錄先唔賠,你哋乜證據都無就話人保險狗,你哋重衰過保險公司
所以咪話祝你地呢啲保險狗他朝被保險公司用相同手法撚囉,你一次傷風感冒都唔好報漏呀,全部都係病嚟㗎
英國梗係好,會收弱智,會養匡智白卡蛀米大蟲,所以你咁都唔移咪證明你係弱智
如果有所謂政府醫療保障政策,例如英國
係香港呢一個畸形情況,產生咗呢個畸形行業

依啲係你條弱智吠喎
英國唔洗點額外買保險
我一直話叫人唔好買保險,又話過我一早移咗民,都俾你老屈保險狗,保險公司都話有事主漏報紀錄先唔賠,你哋乜證據都無就話人保險狗,你哋重衰過保險公司
本身事主留港加幫襯你口中既萬惡既保險公司,我已經唔同情,依家佢重要有你一大班弱智智障死剩把口既留港撚支持,咁我更加唔會支持啦
你吠咁耐點解死都唔移英呀
講到英國咁多優點香港咁多缺點,咁樣正常做法唔係移英咩
想問保險狗一樣野
呢D CASE 腦癌拖半年可能人都死左啦
專登拖半年先開埋CAMP?
呃你老豆老母咩
買之前保埋老母 買完之後保你老母
屌你老母等天收啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞