[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
真係勁慘 佢自己都話無希望了 心痛
第一眼覺得佢似巴斯光年
依家希望佢完咗節目之後搵個好男人佢個ex就算把啦
四季即係一年,差唔多啦
3個月都唔夠已經睇到大家咁多嘢唔夾仲講咩結婚
尚貞咁有活力happy virus都畀佢搞到成個人謝晒
兩個都係快啲搵過第二個啦
同埋真係冇需要上節目
作為本身支持周元書璟復合嘅人表示:
周元值得更好!!!! 就算唔係宥靜都好
痴線 書璟根本就係一個極度口不對心自尊心極強嘅女人
淨係要個男氹 明明大好機會好地地好聲好氣講返話對你做有心意咪算囉
話咩訊息send俾嗰日約會嗰個人,咩料呀大佬真係睇到拍晒額頭 當人係邊個…
金牌女宥靜光泰賤輝臭景 呢堆人好可能之後會拍yt 都係想出名多 溝仔同復合冇必要上節
第二季邊個同邊個做咗啲咩好似好快就知
佢地今季啲消息好似好唔靈通
係咪因為唔夠friend冇咩人圍爐傾八卦
真呀 你係冇心唔想復合既咪大方啲放人走
見到人哋好又唔得 周元同你認真傾又逃避
好啦而家搞到宥靜又尷尷尬尬咁
其實覺得最後尾4個人傾計嗰度覺得書璟好針對同好攻擊性有說話俾宥靜聽
其實周元都清醒既 話佢咁樣好自私
剩係想睇多惠復合
放過多惠啦
我靜妹真係好cute
冇啦啦跳舞,臭璟係咁比說話佢聽佢都係一笑帶過,果然冇睇錯你
s2 濟州住宿冇咁fancy 似單身即地獄間房打地舖加梳妝台 多啲人同一個area多啲機會傾八卦 s3分咗三幢樓另外仲有public廚房大廳加出邊open area d人分散晒
清醒就唔好同呢隻咁歹毒嘅臭景再拉扯 on9仔啲親朋戚友睇到會唔會戥佢慘
愈睇愈get到鐘恩塊面
好pure呀
啲人應該都真係唔啱傾
首爾間屋咁細都fd唔到
一開波多惠慧媛幾fd 佢哋冇仔約就兩個出街玩 金牌女成日都瞓覺
宥靜真係人靚心善,抵我迷佢!
所以咪話周元根本冇講錯佢,事實就係gaslighting 緊佢,講事實又話過份又話hurt叫分手
睇書璟 睇到我好燥 好少睇戀綜睇到我咁燥 好鬼克人憎
書璟條臭八婆應該係三季入面最癲個個
其實書璟自己根本喺度搵藉口啦
講到淨係專心係一個人嘅心意到有問題?
真係R晒頭, 完全扭曲晒正確價值觀 完全唔諗自己問題
自己淨係send過一次message俾人 明明自己話唔想復合人地先去搵第二個
我唔記得咗邊個主持話又唔俾人接近自己又唔畀人搵新歡 完全真係玩鳩人
但明明自己就係想復合
痴撚線 之前支持佢哋復合都係因為順着周元嘅意
點知人哋搵你講清楚之後你就帶人係到遊花園玩鳩人哋
不過s2又真係差唔多成屋都係E人嘅
冇咩事都會自己約出去玩 不分男女
呢季啲人冇嘢做都只係自己喺房瞓覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞