[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
30M 25F冇問題仲好登對
30F 25M大家追求嘅嘢差太遠 30女想成家根本等唔切25男搵錢同心理ready

泡菜男當兵已經比女性遲兩年入社會 賤輝99年而家都未畢業 香港99年讀書順利嘅話而家已經做senior了
我見無論男女 佢地都係比較遲讀緊大學 見有d女23-26 重讀緊大學 唔知點解
retake/gap year/defer返intern 重考最common 好多人為咗理想學校可以考幾次 唔會退求其次
呢幾首都可以算係戰歌掛:
Eddie and the Bricks- Pause
Choi Jeong In- Competitor
Paul Blanco + Heize - On my mind

仲有呢d我都覺得幾好聽~
Soo-Sunset
Heon Seo- All Blue
ZHANG HAO- I wanna know
Lim Seul Ong, Lee Sung Kyung- Let the star shine us again

但Roy Kim嗰首用左太多次 有d厭
鍾意S2首Timing
啱啱碌IG見到S2個智秀
佢個樣真係一日驚嚇過一日

https://www.instagram.com/reel/C5Vk2aEpYtA/
下次可唔可以加返慎入 夜晚睇到會嚇死人㗎
佢係執相定整咗 唔識分
佢s2最樣衰
太多靚女
似整衰左 但本人唔覺
咁多季海恩最靚
同cammi一樣both 3 季最樣衰係佢
覺得佢上季拍嗰陣ok幾可愛 但依家真係頂唔順
今集好似仲悶過上一集
我頂唔順點解成班可以咁宅,都唔期望你揸車出去玩,之前唔係買咗個足球,咁大塊草去踢個波都好呀,仲以為多惠昌鎮尚貞成班球迷。
點解嚟咗濟洲十日,12個人全部可以乜都唔做坐喺屋20個鐘。
好好奇點cast。多惠東鎮,周元書景、宥靜昌鎮認同鐵膽,剩低3對唔知睇中乜? 樣唔標青、冇魅力唔識講嘢、內向、零故事
下一集直頭想skip
綠元都係放唔低 好撚失望呀
女人唔壞 男人唔愛
見到呢句唔撚想開來睇
仲有昌哥
傻佬嚟㗎唔會製造機會一齊 見到佢哋廚房眼冤就唔出去 人哋明明期待你會過嚟呢
你不如重睇呀師兄
不過唔知點解真係唔止佢一個有咁嘅誤會
咁宥靜喺咪話要放棄佢?
光仔真心話問至今佢對臭景有一半嘅感情嗎 飲酒唔答 臭景問佢有比我更有好感的異性嗎 沒有

另外呢兩位嘅拍拖圖 如果而家冇一齊嘅話我會覺得佢哋係分咗手sweet得太過分
睇完成集好似隊左成桶苦茶咁 攰了快d終選pls

周元書璟:casting真犀利搵到你兩個上節目 希望你地今世下世繼續纏綿 難離難捨 搞唔掂真係搞唔掂

宥靜昌鎮:
希望昌鎮完左個show可以考慮搵一個工作狂女仔
淨一齊食飯返屋企 日常只需要sms溝通
忙嗰陣各自可潛水自便
希望你最後一集唔好喊到脫水 寸你但傻仔派張好人卡比你
宥靜繼續開開心心鐘意周元歐巴 開心最緊要 我無眼睇

惠媛:咁耐已嚟最feel到真心係今集對住輝賢喊嗰到sorry

呢兩位真係一齊左
d ig public 晒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞