[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
記唔記得其他人拍咗幾耐同分咗幾耐?有冇整合?
成千五蚊?
淨係印象深刻金牌女拍咗三個月拖 分手幾日就差唔多係報名換乘嘅時間

你地幻想下 如果同樣情況發生係頭幾日...?

東鎮 應該幫多惠 搵埋藉口解釋埋、再幫佢煮埋一份洗埋碗tim 啦

而家見到人地有新歡就妒忌

我都好鍾意東鎮,但人都係人,始終都有妒忌心
今季個啲主要都一齊得好短
除左13年個pair

狗公光泰x女醫生 6個月
宥靜x 昌鎮 1年
奧運金牌x男醫生 唔知
臭景x周元 3年
賤輝x慧瑗 5個月

分手唔係好記得
但今季選角真係麻麻 啲人都好toxic
慧媛 輝賢 2022.03.24-2022.08.24 (拍咗5個月,分手一年左右)
多慧 東鎮 2010.12-2014.07;2014.08-2018.09;2018.12-2023.06 (拍咗13年;分手3個月左右)
書璟 周元 2020.06.07-2022.05.12;2022.10.26-2023.05.16(拍咗3年6個月;分手一個月左右)
宥靜 昌鎮 2022.07.24-2023.06.07(拍咗11個月;分手三個月左右)
光泰 鐘恩 2022.05.02-2022.11.12(拍咗6個月;分手半年左右)
尚貞 敏亨 2023.06.22-2023.09.12(拍咗3個月;分手無耐

自己整合,希望冇錯
有冇人係撐Simon D同Yura呢pair
唱歌個part同步率高到
thanks
原來咁貴
臭景賤輝係死要面自尊心太強 人哋唔100%confirm我都唔會confirm返人 咁樣另一半會心好累 想睇佢哋兩個拍拖會點
呢個牌子咪金牌女喊打喊殺屌鳩男醫生着咗佢最鍾意嘅衫(brand)出去拍拖

btw韓國本土設計師潮牌件件衫都係咁貴 唔知佢哋食咗幾多餐杯麵先買到
感覺今年有係顏值方面西下人
今季d人比較順眼
上兩季真係有幾個七下七下 好慘咁無人理
書景根本就係想復合
但放唔低自己面子先夾硬簡光泰
盲嘅都睇得出佢對光泰輝賢唔係真係有意思
如果佢自尊心冇咁強 33一定會he 但佢自己搞到大家都咁辛苦 jm9
又話窮到拍拖都冇錢
啲衫咁貴
唔係喎 s1諗唔出邊個係醜樣 s2最醜嗰件變咗整容怪 s3臭景金牌女女醫生都係樣衰 唔係典型韓國靚女
韓國民族特性 就係死要面死充 啲家長會分期12個月買件名牌羽絨俾個女返學着 費時佢唔合群比其他人杯
又諗起惠媛個離別包裹入面冇嘢
你唔提我都唔記得
睇到光泰個油樣想chok周元
好似同書景夾埋想玩佢
周元淨係飲酒忍住唔屌算好人
班主持仲起哄鬧周元唔肯答 真係對佢哋好失望
我發覺多惠似乎好唔鍾意書景,你睇吓今集書景提問喊個時多惠個樣,唔俾廁紙連理都唔想理佢。
再諗番前面咁多集,兩個好似完全零交流,明明韓國同年容易close。
今季幾有趣明顯分幾派,睇留言話光泰應該勁唔妥周元,條女俾人搶,下一條又有留戀,個個女仔都話周元天使,連自己ex都冧佢。仲有佢地4個私底下一定成日講輝賢,慧媛一問宥靜就知講咩,吞吐嗰時4個即刻圍沼,話佢原來真係衰仔
臭景無post
宥靜慧媛多惠似係一group傾得埋

同宥靜唔妥就擺到明 send msg前一兩集靜已經開口問姐姐係咪討厭我 之後再正面攻擊

send msg比女醫生成件事慧媛喺廚房一直聽到 佢唔係智障肯定知臭景有問題

我係好奇多惠係因咩不滿臭景
因為慧媛暗戀左賤輝好耐
書璟同周元個IG 頭像都係狗,會唔會代表已復合?

原來隻手畫狗係韓國meme圖

即係書璟依家已知錯?
19號大結局放映會

睇海報排位,戲肉應該都係周元宥靜書璟大亂鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞