[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
宥靜都好似因為咁嬲左 但係我唔get
唔係傾好左嘅咩
定係你第二個放飛機唔係呢個意思
https://youtu.be/p57ZqmQuZFs?si=gt_Ulyg3-H5BWerx&t=514
終於有人都發現個位。而且再睇多次,發覺光泰坐低咗又抹嘴,平時都唔見佢有呢個習慣。咁大間屋喺正廁所門口,短時間又抹兩次嘴,懷疑都好合理
師兄你唔使發悔氣著 首爾果時我都麻麻地多惠 覺得佢喊得有啲煩 但睇睇下就覺得佢其實都算係咁 盡量都唔係影響大局 自己囉埋喊就算 要講就講慧媛 佢直程係廚房到大喊 方死人唔知咁 咁當然喊都控制唔到 之後我想比較俾你聽 其實佢都唔係特登想影響人

多惠放飛機係有問題
但問題係佢個回應 成個小朋友係到暗串人 成隻癲雞係到發癲
你要說教 私下再同多惠講唔得? 昌鎮係到你估佢get 唔到?
加上東哥爆多惠果下 明顯唔係淨係針對件事 擺明係呷醋 move on 到嘅人話知你咩
東哥一直都放唔低又迫自己講d mean說話趕走多惠 mean完佢自己都唔開心 睇呢pair覺得心煩因為佢哋點樣傾都係解決唔到問題
我係話周元煮完咖哩 又被人放飛機 直頭唔去食

就咁睇預告周元係煮完諗住一齊食

應該係有貞揾到佢時
佢地好似都唔記得左有人煮飯同約大家食
跟住又聽到多惠講「真的?」

一係就佢地知有人煮就吹水唔知時間
定係真係連有人煮埋比佢地食都唔記得了

兩條友完全無左件事
係冇心裝載定特登唔去就唔知了

Btw 等下集睇有貞扯火
東鎮明明就得米 唔洗再理條女
睇完心諗條友做乜鳩
因為昌哥放唔低我
臭景搞完屎棍 影響咗周同宥 宥開始理返昌哥 昌哥幾日都冇msg多惠 然後又見到東哥同媛又半埋牙 多惠爆炸都好合理
好撚正你個logic
快手做埋佢完左個尾佢好啦
今季做得冇之前咁有討論度
甚至中間開始爛爛地 好鬼悶
第三季睇到我實在太鬱悶
忍唔住去翻睇第二季海恩賢圭
我過左檔去戀愛兄妹
比我一定狗衝
其實點解好地地要換PD
因為珍珠PD離開咗CJ E&M (TVING母公司)
其實女醫生最有魅力, 唔知點解放最後, 搞到鏡頭得咁少. 可能因為佢最理性, 唔呷醋
因為工作難行開? 女醫生好似對溝伍復合興趣不大咁
好彩有書景撐住
寧願冇 想睇甜野
宥靜同周元兩個係屋企表示曬心動仲唔夠甜?講到咁我expect會講埋我們交往吧
如果講到咁都係冇一齊到會好失望
已經係好直接嘅表白
硬係覺得周元放唔低臭景
絕對係 但眼前有個後生靚女性格好又直接表示心動佢都唔要 除左周m底鍾意被pua 我諗唔到任何拒絕嘅原因
俾人pua調教咗咁耐
未走得返出嚟真係唔奇
已經中晒斯德哥爾摩症候群
書景已經話應該係因為愛所以先咁嬲(咁想控制)
我估周元都會以為係因為愛所以先甘願做傻瓜
兩條友都錯撚晒斯德哥爾摩症咋
我估下集書景問佢有冇比佢更鍾意嘅人
佢真係會答冇
你見書景咁有自信話只要佢主動, 周元一定返轉頭, 就知周元被佢食住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞