[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
喺首爾廚房俾臭警打斷咗嘅對話好想聽埋落去媛b聖水洞跟住呢
黃viu 每星期六中午就更新,係星期日先出通知姐。
利申岩岩睇完
泰仔有咩咁賤 靜咗好耐 埋尾先flirt隻臭景
佢地三個圍埋 成日搞分化,不過未算去到賤只係on9 仔俾臭景玩果類人
睇到真心話環節終於覺得呢個節目有返啲起色
真正賤格臭景當之無愧唔使解釋 跟住就賤輝又派糖又話姐姐而家唔吸引 到姐姐吸引返嘅時候又搞人 其餘光泰金牌醫生只係on9同煩
睇得出 fd 果班
昌鎮同醫生,賤格三人組。
周元同大部分女嘉賓,周元太受女仔歡迎俾男仔isolate.
綠元本身同昌哥好friend until ex公布了
反而女醫生存在感好低 對ex零興趣 其他仔早有target 冇人得閒理佢 份人又唔搞事 呢個嘉賓好似透明人
好在睇女醫生個款本身亦唔係太上心或旨意響節目度做啲乜,真係純粹旅次行+收演出費都無壞。
可能女醫生之後想做演員 而家當儲人脈
之前俾佢呢對男男cp 甜到,但之後好可惜, 女醫生個諗法好清晰其實 佢都唔差只係遲左入黎。而且 冇第二季後到既嘉賓咁charm,所以只可以講可惜。
咦係喎,差啲唔記得咗。上節目,輕鬆碌過唔出事,識定下呢行啲人,mission accomplished~
臭景同佢開咗新ig 兩個都想洗底重新開始
東鎮聽完心都碎 心諗你玩鳩我咩
臭景要開新IG又唔奇,反而女醫生都咁玩又有少少奇怪。
應該仲係呀 好穩定 上次流出相係今年2月兩個一齊參加朋友婚禮
東哥被收埋咗13年想有個名分結婚好合理 佢嘅角度覺得多惠冇咩提過係咪唔想 咁就產生誤會然後繼續產生更大嘅矛盾

希望佢上呢個節目同媛b date學精左 有咩誤會要即刻講清楚 好好溝通
最撚慘 曾經問過 都係無回覆
主持人聽完都覺慘
我睇完都覺得難受 等左好耐的一句話
要係d咁的情況先講出離
識番個新的好過 東鎮
好彩東哥屋企有壇生意仔搞下 唔係佢人生真係一塌糊塗
邊玩手機邊睇既一集
點解韓國男人成日都屌條女 昌鎮成日一同宥講野講2句就起曬鋼 惡撚到 好心有心復合就改下d脾氣
昌鎮 東鎮 成日有野講d唔講d 收埋係心 男人老狗 直接d
佢都有講過見到光泰溝女好勁 原來可以咁
東鎮係感情上除左10幾年拖的歷史外
因為有番咁上下年紀
佢的處境就好似一個去相睇的青頭仔咁
所以好在有慧媛係到
Btw 東鎮今集型到爆
大男人主義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞