[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
昌鎮分手個刻唔係做得最差咩?已讀人哋
最冇人亂諗係東鎮,劃清界線最狠。
周元而家好撚似明知書璟撚緊佢都仲想要復合
佢好明顯由頭到尾都比書璟食住 書璟手段太勁
其實大家覺得周元知唔知書璟只係想搞散佢同宥靜, 而唔係想同佢復合
書景係想周元好似狗咁認哂錯,乜都聽佢話,比佢任發脾氣咁樣復合。
書景睇落冇乜鍾意邊個男嘉賓,佢實係搵返周元嫁啦。
明嘅明嘅大家都jer住佢呢個point
我個人係覺得昌鎮身上有我想睇到嘅態度
不斷認衰認錯向宥靜有進一步而無令對方亂諗嘅表示
如果今集我見到周元同書璟一開始傾完佢去搵宥靜傾又好解釋又好 我會buy佢
我只係見到一個一路比自己ex jer住 不停被pua 甚至喺宥靜面前出到聲 都唔比宥靜信心
我覺得真係非常無魅力sorry
我覺得周元無諗到書璟咁壞 周元暫時仲係想知書璟對佢仲有冇心意嘅過程咁 純粹覺得書璟行為奇怪
如果佢知道目的係想搞散佢同宥靜 應該唔會仲咁鍾意佢掛?
畢竟心地咁差 或者佢會覺得就算想搞散佢哋嘅 目的都係因為對佢仲有心意? 佢只係care書璟對佢仲有冇感情 至於其他佢根本就冇餘力去留意
咩係pua
Google pua 就有
影唔影響感情唔關拍咗幾多年事 好多嘢都係累積返嚟 上面個巴打自己注意吓啦 拍左13年都會有忍唔住爆嘅一日
佢根本都未move on得哂
最怕佢係個啲
最後換乘成功 但最愛都係ex
唔好為on9仔搵藉口 佢前幾集已經講咗好多次這是我認識的臭景嗎? 佢根本就知咩事繼續落呢個臭坑都係佢自己揀
無辦法 臭璟太有手段 周元點都要中個頭埋去 盲目到令到人失望 可能佢真係好愛 愛到咩都唔介意 之前已經分過一次手又係半年一齊返 而家又再重演咁
on9仔周元嘥撚曬宥靜啲時間
好多人都係咁架啦最愛既唔係結婚個個
宥靜要聽到臭璟個啲講話嘅場面 感起都覺得難受 宥靜都無做錯 但要經歷呢啲嘢 比佢傷害
太愛一個人就係會咁
最出名嘅”如果你講一聲 親愛的 對不起 我地就唔會嚟換乘戀愛”

同今集嘅“我係嗰種 因為書璟嘅一句話就會即刻融化嘅類型”

無錯 實在無辦法接受任何合理化周元言行舉止嘅comment 周元自己太清楚自己太愛佢啦 實在太愛佢啦
所以咪話有d人係感性行先 係我會理智地同自己講同邊個一齊先對自己將來最好
所以咪話佢哋慢慢拍下拖磨合下囉,咁快諗結婚根本係on9,會好大壓力。
我只係話明白男醫生點解會咁做,唔覺得佢係壞男人操控緊尚貞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞