[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
18歲拍到而家 唔覺唔覺就已經16年
後生嗰陣同而家心境睇法都會有唔同
後生戀愛大過天 會為對方犧牲連練習生都唔做
多惠出道又要地下情唔見得光咁多年
兩個要唔同平時正常情侶咁拍拖
之後就到東鎮返工好忙要一早出門口
互相見面少咗 拍耐咗可能真係會覺得好攰
唔見得光即係只可以係屋企見面?

其實佢都唔紅 就算出街都無人理啦
如果係既話之後幾集應該會幾juicy 昌鎮無咗周元呢個談心兄弟之後仲變咗同光泰fd
點知…
昌鎮本身應該淨係同周元比較熟 一齊食開煙 再加多個多惠呢個”兄弟”
佢本身都似有少少唔妥阿光泰 尤其第一日誤會自己條女同佢咁close

本身我對光泰有番少少好感 唔希望爆料成真 如果唔係我又會開始嫌佢煩
但似係光泰會做嘅嘢 成日好心做壞事
係咪翻譯出錢定係放流料 光ex唔係做植髮?
唔理單爆料,其實成間屋好似冇男仔同光泰friend,之前幾次男仔吹水,次次都勁中二咁同其他人宣戰。深夜吹水,光泰、東鎮、尚貞永遠最早訓。
而家似得多惠、宥靜死黨,惠媛埋到堆,周元、東鎮、昌鎮熟。根住就另外一棟自己4個。深夜4人組拍完節目應該會不斷vlog
真,佢唔識睇眉頭眼額
雖然唔係做仆街野,但會煩到人
我哋都say no 仲死纏爛打
單爆料似幾堅吓?
https://m.blog.naver.com/jubaeg/223321805222
李鐘恩院長 慶熙大學醫學專門大學院出身
鐘恩係大韓毛髮移植學會同大韓雷射皮膚毛髮學會嘅會員~始終係內科醫生啊嘛
個人覺得佢一路都咁屎忽, 起周元面前同臭景摸面, 糖果事件, 到今集又同臭景講話實係周元嬲佢冇揀宥靜所以搵佢傾偈, 連鏡頭都即刻zoom落光泰度, 好明顯係話俾大家聽佢做緊仆街野 下集同宥靜約會肯定又會打周元小報告啦
大學生好似同佢都算熟
叫做有同佢吹水
男仔暫時周元昌鎮熟
大學生光泰
東鎮同大家都ok
Pua男冇咩埋男人堆掛住pua尚貞
硬係覺得男女醫生其實冇興趣換乘 純粹係配合ex 尤其後join大家都半定咗target好難差隻腳去加入
佢哋自己圈子實有高質嘅人啦
呢度嘅人未必睇得上眼
後生嘅時候就算個心境唔同都係當時嘅佢自己咁選擇
重點係佢自己自願咁做
除非佢話係多惠迫佢啦
講犧牲唔做練習生其實多惠當時都係選擇離開間公司
只係後來搵到另一間簽咋嘛
但尚貞真係比較幼稚,著件衫都嘈兩日
結婚未?
就係佢哋呢對先最似復合,分手得一個月
係真既話希望播出街啦
光泰咁狗公格,唔鍾意都正常啦
加上呢季啲人冇第一二季咁熟。
分手後六星期喺濟州島
報名個陣都唔知只係分左手幾耐
金牌女友幾想出名先要急急腳聯絡ex
男女醫生係職業光環 齋睇外貌係偏下 男醫生仲要性格大差

我好想快d結 佢好似覺得結唔結都無分別 只係多張紙
有時我都唔明兩個星期一齊住都可能唔上?

又得一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞