[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
事過境遷,做返正常人響電視睇返自己,知醜都唔奇嘅~
但我記得之前惠媛唔知同邊個講話如果冇書璟onni 同唔知邊個佢都捱唔到而家?
我反而覺得鏡頭下慧媛同宥靜好似仲唔夾
雖然佢哋係瞓埋同一間房,但係我覺得宥靜好似成日唔係好想理慧媛咁
屌 如果結局係復合 我接受唔到
昌鎮女醫生係2邊角落好慘
惠媛嗰陣係話書璟同多惠
咁因為佢喺首爾同書璟同房姐
書璟喺首爾最多係當眾叫仔摸頸
真係發最多癲係喺濟州島
咁嚟到先開始唔妥佢都正常
惠媛同宥靜每朝同臨瞓都有吹下水咁我覺得幾好呀
唔知點解硬係覺得最後周元會同書璟復合

但真係復合左 宜家睇翻節目應該都會分
之前分手都係太女尊男卑。其實都暗示左係書璟對周元厭左,之前越黎越多衝突。我覺得佢根本唔再愛周元。只係單純佔有慾,唔想見到ex同其他人close,刻意從中破壞,所以係好自私。你見佢成日話未諗定揀邊個就知,不停左搖右擺。輝賢其實都類似心態,只係無從中作梗咁仆街
惠媛唔係話輝賢同書景喺首爾嗰陣成日摸手摸腳咩
係呀 臭輝仲要唔認
上季已經好麻麻依條女
書璟似係想報復周元
佢提過幾次接受唔到周元分手嗰陣講嘅嘢
所以唔想一齊返
佢懷仇在心繼續吊住周元唔放手畀佢搵新人
就係報復緊
不過佢對周元多少仲有啲感情所以有心軟喊出嚟
講真條女都自己拎嚟
自己都想一齊返做咩咁樣作賤自己搞到兩敗俱傷
佢係同ex定新仔一齊?
同ex
竟然係咁
套野入面明明推開佢九丈遠
又同新仔好sweet咁
明明係屌緊佢冇禮儀唔識尊重人,唔太認為關時間事,但你咁講都成立,因為同周元未熟亦未公開Ex,所以會偏向Ex同冇發嬲嘅機契
我一早睇透咗了
東鎮慧媛沖啊,其他是但

「我?」「你!」

東哥型撚到
熙斗出場佢好明顯已經係勁care佢
一有對比就睇得出佢同168純粹係flirt下,佢根本只想同熙斗解決問題復合睇到後面真係覺得佢好成熟好鍾意呢pair
條弱智寄空箱個下就要醒啦
diu 以為講緊海恩
ego>everything 分手句pua中咗臭景死穴嬲到而家見綠元同宥靜接近成功自己又唔抵得
臭景唯一女傾訴對象得金牌女
首爾roommate慧媛精神狀態有問題 忙住煩ex 女醫生就自摺 金牌女又係忙住煩ex 臭景真係冇女friend
嘩 整到認唔到
咁擺位法真係擺到明成套嘢
男主周元+女主宥靜
其他係配角 配合各種line 例如周元同昌鎮 兄弟+情敵 周元同光泰 有牙齒印
我本身睇剪片都覺得似 但咁睇更加係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞