[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
雖然佢好撚乞人憎
但佢都算係帶動咗嚟到濟洲嘅劇情發展
好垃圾呢個出發點
搞到冇哂心動位睇
群情洶湧啦直程,原本前幾星期熱度都降晒,而家話題翻晒嚟,大家都爭住話書璟係戀綜第一個villain。
期待源彬奎民review,佢兩個最客氣同客觀,唔知會有咩反應
想知男觀眾對書璟係咪無太大反感 在場嘅輝仔同光泰都無咩反應咁
我覺得啲男觀眾應該係最反感
光泰係咁望住宥靚嘅反應 似係有啲擔心
男 最憎係書景
鎮靜睇個勢復合都有機
咪變左周元換唔到
咁多支鏡頭下 唔通打柒條臭景咩
書景真係好撚恐怖
表面人畜無害原來控制欲咁勁
好撚反差成件事
周元都已經係幾M底下
結果都頂唔順分手
成件事好撚toxic
靈異片
原來醫生都食煙扣分
今季我真係睇唔透
主持都睇唔過眼書璟話佢卑鄙
人哋周元send比邊個關佢咩事,擺明係自己揀唔到個啱就馬住周元先,總之我唔要嘅人哋都唔可以有難怪分手嗰陣周元話佢gaslighting
最高招係喺宥靜面前呻,講到當事人唔喺面前咁,扮哂嘢問你哋係咪想成為情侶,好bitch
佢唔想復合先咁姐
第一次聽到佢哋話人卑鄙
第三季啲約會好悶
唔講粉紅PD企劃同剪接能力
淨係住宿都睇得佢唔係由人出發….
首爾間屋要排隊去廁所
男人單身床 女仔就瞓碌架床
梳妝枱細到一個人都唔夠擺
尚貞入嚟加完床間房迫到
去到濟州雖然係單棟屋仔
但女仔要兩個人share一張床

初次見面就要一齊瞓
我下面有個留言講咗
坦白講,其實佢喺首爾嗰陣時佢最多就係skinship 對於我嚟講都唔算話好過分
就算佢周圍send message我頂多覺得其實佢對任何人都冇乜興趣
仲諗住佢去到濟州島會改過自新好似嗰陣時臭雞同就周輝咁
加上嗰陣時周元嗰時係勁想復合我又鍾意周元
仲要張床好細
睇緊啦 完全停唔到
係當年第二季既味道
轉場!
skinship其實好過份,冇ex係度最多話姣,有ex係度都skinship 就係唔理人感受既行為。
臭景心機極重 喺梨泰院住咗冇幾日就已經當住大家面坐周元大髀
咁光泰同輝賢又無上帝視角
但講到大家都覺得宥靜周元係好穩定嘅一對
佢地聽到書璟講呢啲嘢應該都要窒一窒
不過佢兩個係全部男入面最唔識睇眼色嘅
所以都難講
其實正路
兩條女擺明爭仔開片
俾我都扮唔知食花生算
今季之後集數剪晒夜晚算 啲約會悶到喊 似搭枱食飯食完就返屋企 反而夜晚同ex交流衝突仲精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞