[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
宥靜已經好禮貌地直接拒絕咗光泰 我的心意不會再變了
其實佢硬件唔算差 唔明差d咩
我睇另外個d會係約會一半就拒絕叫人唔好愛上佢 痴撚線都唔知點約會埋下一半
做明星運氣>實力
細公司又冇咁多錢捧
當年冇離開SM可能有機少時出道?
都係既 有時出名個堆都唔明有咩值得咁紅

相反人氣無咁高既有時仲靚
一句講晒就係唔夠運 ive公司都唔係三大不過彈出咗個張元瑛順手帶紅咗個團
咁運就唔係多惠可以控制既野…
一係轉拍劇
演員喺韓國係好高level 唔係你想拍就有得拍 jisoo咁易做到女主係因為個團紅又好樣與演技無關 允兒krystal 秀智都用咗好多年同努力先轉型成功 做呢行女嘅已過30唔紅就唔紅 接受現實啦
韓國有無下海呢條路
而家拍youtube做kol已經係最好嘅選擇
搵唔到食 係日本起碼下海可以好快搵到一大筆錢
擺係呢個節目咪唔差囉但宥靜已經靚過佢 又無乜實力..
好多真係紅既都有問題架啦 一係0唱功 一係樣好一般

都係睇運多
早兩集宥靜講明唔會復合
今集個態度好大轉變
臭景搞屎棍再加牛島神助攻
臭景玩嘢,周元個心思去咗諗臭景係咪想復合,暫時仲未去搵宥靜傾,之前宥靜就係讚周元有誤會會講清楚唔會等佢自己亂諗
再加上咁啱嚟個牛島回憶之旅
臭輝同宥靜連續遇到兩pair嘈緊交笑死
男醫生最大缺點除咗柒之外就係沒有同理心 金牌女都講到哭叫咗你唔好批評講嘢咁harsh 男醫生仲係好冷靜咁繼續指出佢嘅問題 兩個性格真係唔夾 金牌女比較低b小朋友脾氣要氹 男醫生就太過理性不能理解佢
父女戀,但係尚貞係需要慈父,敏亨係嚴父
B哥早
臭景大叫嗰下覺得呢條女性格真係唔得
周元仲頂得順呢條女咩
做嘅嘢同講嘢都有好大問題 唔識尊重人
宥靜直接表達呢啲性格舒服好多
但人地似想搵返昌鎮喇 真係timing錯晒
臭璟成日冇啦啦勁激動 大聲講嘢唔知做乜
同周元講嘢同最後4個人講嘢都係
拎起cushion想打周元呢下嚇親 打佬唔好咁痴線啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞