[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
真係上節目比賤輝玩殘 現實生活係會化妝的美女
有無人知海恩係咪重同鉉奎一齊緊 唔想海恩又喊 次次見到海恩喊d畫面心都up埋 海恩好正
你睇完今集咪知邊個晒邊個時間
光泰追女仔好chur送卡俾書景嗰度覺得over咗
周元係咪今季海恩又係有新人勁冧自己,瘋狂進攻但又未放低哂個ex
我覺得女醫生當時係唔識拒絕先會同佢一齊 如果上次唔係張綠元相自己呷醋可能仲有機
海恩慘好多wo 海恩正係尾果幾集先識到炫奎 開頭日日減
其實好多個都未放低ex
笑死 本來支持輝賢同慧媛復合
結果真心話問佢關鍵問題時又扮哂嘢 每次見到佢咁都好討厭
其實佢真心少少嘅話 外表package根本係慧媛理想型 所以先會俾咁多機會佢
但係演技又差又成日逃避正題 D-2都仲係咁真係冇得救
慧媛都係返出面搵返個更好啦
典型唔結就分
唔支持復合 賤輝條友好撚假 成日游花園 尾幾日知道自己溝唔到新女先搵番人
gimy字幕版有得睇啦喎
唔會主動永遠都要等人哋確認咗先會主動嘅人好乞人憎 籃球哥又係咁一腳踏n船條條女都釣吓
藍球哥起馬對條條女都講真話 賤輝成日扮傻 扮唔知
藍球哥順眼個賤輝好多
33%言論都係on99 好似佢有職業光環主持都係咁幫住佢 冇咁多負皮 賤輝就算了咩都答唔知
都唔知慧媛鍾意佢d咩 本身又叻女
次次見到賤輝想食回頭草就火都尼
貪靚靚仔囉(我不同意) 救命佢真係好鍾意賤輝 主動dm
完全唔覺佢靚仔 東鎮 昌鎮 都好過佢
我覺得佢個樣賊眉鼠眼 懷疑韓女係鍾意呢啲 連金牌女都話佢個樣係理想型cls
最搞笑係 今次好肯定冇得怪落觀眾視覺
聽到佢反問多惠即場屌出聲
之後宥靜話周元同佢講返嬲咗(呢啲咁juicy嘅pd又唔剪入嚟
即係佢兩個係現場都睇唔過眼
即使無人聽到佢兩個約好咗咩
但係輝賢講嘅一聽就知係想用廢話蒙混過關
加埋佢聲線眼神微變 肢體語言 真係睇穿哂條友口不對心
佢同書景date就打扮好哂
ex date就頹hoodie sweatpants
正常女仔見到佢咁 個心真係淡過食清湯米線
真 對眼成個賊咁
係真係想復合之前係大屋就send message慧媛 見慧媛有人date 先jealous send比人搞9慧媛
見到佢喊都覺得佢扮野
我幾中意周元,但係次次見佢仲係唔捨得書璟個臭八婆就覺得佢好傻仔好炆
玩到自己殘哂但係date end都仲喊得出
真係唔知佢點解咁迷條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞