[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
愈睇愈唔鐘意東鎮
基本上佢一出離喊苦喊忽的場面就飛
唔係想睇佢復合 成鳩日係到講癈話
東鎮前一兩集發火屌七佢果到好正
你同昌鎮好地地一齊咪算
成鳩日都要拉個東鎮落水 聽你d感情勒索
睇見就仲煩 你唔係海恩law
十幾年感情 分手唔係無原因嫁 放手吧啦

東鎮無錯係白痴左搖右擺 今集直頭on9
但唔多唔少因為有條煩到抽筋的人係到煩住晒

書璟只係當成粒花生 無佢基本上成季戀綜悶到嘔
加埋光泰依條痴線仔就更加正 成日係到扮深情
兩條友攞明見套野都就完 放棄左自己人設
尤其係書璟見到個白痴輝賢係濟洲島係咁痴埋離
已經唔可以再扮好人屌走人開始變bitch
翻睇左
兩個都係廁所果邊出黎
再加下抹咀係幾可疑
佢2個都幾襯
宥靜真係好撚cute
好鐘意佢啲含春樣
幾時大結局 呢套劇嘅長度仲耐過金牌女同醫生拍拖
臭景一個人挑撥離間影響埋其他嘉賓嘅感情線
https://www.instagram.com/p/Crjut7WSEnp/

作為一個靚女咁生活究竟係一個咩感覺
周元有宥靜鐘意都唔狗衝去
今集真係飛住睇唔知睇左啲咩
今季真係有啲難睇,新pd好鍾意放大矛盾,想睇啲感動嘢溫暖嘢都冇。又剪走啲約會,搞到啲人日傾夜傾。雖然有20集,但感覺水分頗多。
同埋今季係咪主打復合,啲嘉賓都係分左手冇幾耐,搞到上個節目全部都難離難捨。
書璟真係好陰險
自己唔想要 又唔願意比人
一路拖住周元 又撚鳩宥靜
成套嘅高潮就係睇臭景搞事 光泰成個鹹濕狗公 佢哋兩個好柒
本身都無講錯嘅
愈睇愈覺得多惠煩
人地唔講 又話唔知人想點
依家人地講白哂
又話仲有3日點解要咁講
點解佢Chur人就岩 人地決絕就一定錯
唔係有其他人同鏡頭應該轉身扑埋
所有ship過嘅配對完近步向bad end
書景想像唔到有幾多兵
我覺得輝賢搵惠媛係佢突然間痴起線上嚟
跟住turns out兩對雙選都向住新人㗎
嗰下真係尷尬 似係無嘢搵嘢嚟搞
唔使太認真
宥靜亦唔似搵番昌鎮
講真連bbq佢第一次send比昌鎮
好似跟住佢飲同一杯呢d
我都係覺得佢無復合嘅念頭
跟住成程不停話心動就唔講啦 根本勁鐘意周元
轉過頭話後悔我都唔驚訝
所以昌鎮話有進展我都得啖笑
我突然覺得佢好似由首爾開始已經成日將周元掛喺嘴邊 係constantly嗰隻
周元搵番書景就似係嚟真嘅
屌 睇你打呢段嘢好有病多惠只係想努力挽回呢段感情 佢又冇好似書景咁做到唔俾東鎮同第二個 佢做嘅嘢根本冇影響到東鎮同其他人發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞