[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
無feel就無feel㗎啦 好似書璟昌鎮兩個都有去唔少約會但擺明就無feel
扑野唔使feel 睇有無需要架姐
臭景同男醫生一齊啦兩個都咁鍾意控制人 黐黐地線
30歲仲未學識點樣尊重人 着住ex件衫走來走去特登俾人睇黎掩蓋自己冇自信根本就好怕自己冇人揀 見ex同其他人相處得好就搞破壞 好黑心嘅女人
佢真係勁自我中心 公主病 要全世界人都圍住佢轉
佢自己係揀返當日date/傾偈傾得最多嘅人 就要ex同佢一樣係咩思想
宥靜係控制唔到面部表情 對住邊個都係喜怒哀樂寫晒上臉 大家先話佢冇禮貌西面
臭景係poker face完再搞屎棍 現實有呢啲人要遠離
係咁周圍同人講而家係佢話事
佢一句話復合返周元就OK
喺一班人面前特登講俾宥靜聽 但其實係老作
要搞到宥靜誤會 真係由頭到尾都好唔鍾意佢
臭景 光泰 男醫生 呢3個性格都好黑人憎
個人覺得宥靜性格好好 自己條件唔差應該都好受歡迎 但係都唔會周圍釣魚 一就一 二就二 忠於自己內心 同女都相處得好好
臭景本身都覺得自己佔上風 係出咗實名制佢先驚 跟住賤輝同光泰喺廳度同佢講話下佢哋兩個mark實㗎啦喎 臭景先徹底好驚再搞咁多小動作
周元最後揀臭璟嘅 我會好失望
宥靜都唔會想同一個搖擺不定嘅男人一齊 臭景可唔可以尊重吓個節目尊重吓所有嘉賓
都真 起初好想宥靜同周元一齊 但依家覺得 如果周元同臭璟都未處理好 就唔好搞人哋 宥靜值得更好
係,同埋分咗手
你哋成日話s3嘉賓唔熟 因為有隻臭景
得番幾集 仲要集集咁短
好似得尚貞同臭璟算熟
不過應該只係尚貞份人淋啲冇咩心機
早幾集啲人仲因為一句冇人陪佢玩而話宥靜性格差
完全黑人問號
我上個po話佢意思係同棟啲人係早瞓人+男醫生佢唔熟
冇得半夜一齊玩
畀人負皮
隻臭景已經分咗手好心佢面對現實唔好再控制ex節目之後同邊個一齊 節目上同邊個send msg pua大師性格好撚差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞