[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
臭景仲有咩做唔出 佢最怕就冇人揀所以係flirt光泰 轉個頭又吊住賤輝周元 俾多啲時間佢分分鐘男醫生都做埋佢隻兵
而家對大部分嘅線都冇咩興趣
反而想知傻妹慧媛同on9仔輝賢係咪會成功復合
覺得只要有機會迫佢兩個長時間單獨共處一定會心動
點都有啲真心想ex好嘅成份 尤其是男醫生係訓練緊future wife
no 未遇見賤輝前的媛很美

賤輝on99同單3籃球哥好似 要人地100%確定係鍾意佢佢先進一步 k大慧媛有iq但唔夠梨大慧善eq高食得住on9仔
見到周元同景嘈交就想笑 講尼講去都係兜圈 大家自尊心都高 唔講出口 同上季娜研pair一樣 不過周元好過希道少少

男醫生cls 大男人到pk 有佢岩無人錯 但奧運妹又頂得順 m底

見到尼2 pair嘈交就飛
上季娜研同希道嘈好笑d

東鎮有d似上季x民 但龜民做得絕好多 無唸法想係番一齊 東鎮講野次次留餘地 要做就做絕d hurt到女方死心為止 雖然好多人屌上季龜民 但我覺得佢做到咁先令女方放手 佢好少做令女方心軟ge事 同其他人發展 次次見女主都好決絕 面無表情 不斷推開ex 我覺得做到咁好勁 雖然有次係車到睇相崩左 我覺得佢內心好痛苦 雖然佢好少喊到仆街 無表情咁講野 但唔代表佢唔痛苦 成6年
吧你老母
當初自己心甘命底揀放棄唔追idol夢怨條女做咩
講撚到條女逼佢咁 多惠搵支槍逼佢放棄咩
得啦得啦 多惠係依到唔少得
咁鬼惡
係呀係呀
無人迫佢放棄
東鎮應該係覺得自己冇料到所以放棄sm練習生
原來都有人對臭景放話揀人呢段有同感
覺得咁樣好無禮好唔尊重人
同上次叫周元sd msg俾女醫生一樣咁無禮貌
扮晒講笑咁講其實就係想暗示人咁做
呢條女真係心地好差又好有機心
完全兩回事。。。

東鎮嘅失態係因為對周元嘅歉意
個ex放飛機,仲煮好哂飯先施施然行上去食飯亦冇道歉,屌佢亦係話佢冇禮儀。

周元雖然未必介意,但係東鎮嬲得好合情合理

男醫生純粹針對個ex
覺得東鎮只係搵藉口
真正原因係睇唔過眼多惠同昌鎮咁close
慧媛冇得同梨大比
佢坐係度都玩到籃球哥淆淆地
壓線走返埋去純粹為咗鬥贏喊包同收下巴
自尊同勝負欲完全另一個level
惠媛無慧善嗰種霸氣啦
望住籃球佬唔出聲靜咗一陣再爆出嚟嗰下好型
圭民段敍事好多人忽略。其實圭民先係放唔低段感情嗰個,睇到最後先發覺保持咁冷漠根本唔係為咗海恩,係唔想自己動心,翻去以前嘅自己。自己有迷戀,自知又不自知咁否定,嗰種複雜矛盾好有味道。好彩佢前面冇同海恩約會
第二季兩段最深刻,一段x date同海恩講下次再約但冇答案,一段最後同海恩講走好,快啲行賢圭等緊。圭民比起浩民、東鎮行動上瀟脫好多
真 如果係我 我堅持唔到 一見到海恩喊心都痛埋 佢次次見到海恩喊都堅持到好din 想像唔到內心幾辛苦 幾爭札
同意 亦都係上季唔明點解咁多人憎圭民 當然佢都真係有啲無情 但係至少行為上好consistent
你講到東鎮比多惠迫拍十幾年拖咁
拍拖呢家野你情我願
兩個人認真拍拖點解要話哂時間
我麻麻地慧善 唔識形容硬係覺得佢份人好虛假 但處理情感上又幾值得學習
睇得出佢2個應該仲互相吸引緊
On9輝話見到喺JJ島嘅慧媛成日笑好charm又唔諗下係因為東鎮令媛開心先會變返靚同開心
話媛嚟到JJ唔sd msg俾佢 因為已經轉向東鎮
又話對方唔主動自己唔會行前一步
睇佢講呢句真係著咗正仆街仔
根本媛b沒有賤輝的時候係好靚 第一集入場肯定請人set頭化妝 住住下賤輝搞到佢人唔似人鬼唔似鬼 仲話姐姐而家最唔吸引

咁多個男嘉賓除咗男醫生性格有問題 賤輝都係on99
周元睇返見到自己前度(可能而家現任 唔知)flirt仔flirt到幫埋人剪指甲有咩咁感覺 仲要講埋自己都冇幫過男朋友剪過指甲 cls 次次都係臭景主動先 泰弟把持不住都唔會怪佢 完全係送到埋口
賤輝真係好仆街 次次訪問講d野假到 成日陰陰嘴笑
真係同藍波一樣 你唔主動 我唔主動 分明見景比光泰mark住 轉章 又係上尼拎人氣玩9個ex 唔想復合就講清楚 個x room 空撚到 又派糖比全部人派足幾日 25歲人重on99唔識唸野
on9同年齡無關 臭景三十有一又咪恰最細嗰個搞屎棍
臭景光泰賤輝呢3條賤人可以由頭賤到尾都幾犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞