[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
臭景尼d 講一套做一套 同周元say sorry 話下次唔會摸其他人 轉頭係大廳同光泰玩到 埃曬落光泰個身到 無cam 打埋車輪tim la
真係唔知佢原本個人係咁 定想做比周元睇 撚9周元
三舊屎比光泰算最正常 佢只係一開始漁翁撒網個個flirt下 之後firm左宥靜直接追 係佢呷醋柒咗 到jeju宥靜禮貌地拒絕佢先同臭景flirt 唔算係一腳踏n船

講嘢上把口唔係好收 賤輝問媛你係咪同東哥好close啦 媛b直接回應你係聽咗光泰同臭景講呀 最心水清的媛已經睇穿咗呢兩個人瘋狂搞事
如果佢個人本身係咁真係唔好意思 臭景係一隻臭雞 唔止係一個嘉賓表示臭景skinship太多 去到剪埋指甲 太誇張了
咁先現實 個個柏拉圖式戀愛咩晚晚飲咁多酒 我直頭嫌套嘢flirting少
上錯節目too hot to handle同單身即地獄會啱佢多啲
上換乘溝仔冇問題 但係你一路拖住ex叕同其他仔flirt一腳踏n船就唔道德 唔係吊住周元話知你兩個去廁所屌埋
係喎唔提唔記得慧媛講過呢句
知道光同臭景呢兩個成日出口術
再加上佢同周元傾計都firm咗臭景前後講嘢矛盾
知道臭景性格有問題 暗地裡最清醒
感情世界邊有得非黑即白 就算唔想復合 有幾多人真係可以做到大大方方祝福個ex"喺你面前"同其他人談情

留意返佢哋仲要日日見 呢種咁複雜嘅感情觀眾唔會明 現實根本冇咩可能試到 所以我又唔覺得有問題

換乘戀愛個setting本來就唔道德㗎啦 其實比起甜蜜 鬧交 傷心 互相妒忌先正常
pua ex都算 妒忌都唔使咁樣傷害埋其他嘉賓嘅
當然啦冇臭景搞屎棍就冇好juicy 但討論返臭景本身性格就係好惡劣 形象破產 國家級認證pua大師
我覺得臭璟係妒忌宥靜多啲
根本佢就唔抵得宥靜後生靚女又多仔追
自己唯一贏得過佢嘅位就係周元在乎佢多啲
所以只要佢繼續釣住周元 佢就可以攞到贏嘅滿足感
根本就唔係真係仲愛周元
就算最後復合都係為啖氣
周元是綠色的
綠元帽事嘅
笑出聲
你係唔係唔記得多惠當時其實都為咗段感情選擇退出sm?
當初分手係咪話海恩成日冇交帶令關係變質
一諗到因為呢個原因其實都同情男方
想知S1 民起完左節目有無同普賢一齊 普賢小公主病驚佢頂唔順
冇啦 普賢都唔受溝
然後珉在完咗節目之後都已經換咗兩任女友
笑左 本身果時想睇民在同coco 果時係coco有心 民在無夢
想睇呢度嘅巴絲拍翻季港版換乘
叫上面某個巴打定唔知絲打上去嘅話(如果有ex),應該會集集屌柒個ex好煩阻住地球轉
coco年紀大冇人吼 周輝一直mark minyoung
唔知點解韓國人好介意年紀 女大幾歲好似好大問題咁 女又介意仔細 仔又介意女大 講緊25-30 尼d range
我都好介意仔細 不喜歡dee dee
30睇25 ok ge 25起馬出左社會做左幾年野 同埋細唸野成熟就得
你話22以下重讀緊書就話
點解S3 無戰歌 之前首what if同woodz 好正
今季啲歌都好一般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞