[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
痴撚線 真心宜家入面最正常都係得昌鎮 好想佢同宥真復合啊!!!雖然機率好微
同埋如果多惠可以完全放低東鎮嘅話就好啦 真心唔希望佢同東鎮返撻!
搞唔掂
今季睇到心很累
我都試過同熙斗娜妍做對比
但好似人地話嘅娜妍實在用100%嘅愛說服到𤋮斗佢地可以overcome 101%嘅不合適
而且我好記得熙斗講過 ”娜妍真係一個好容易被看透嘅人 令我感覺到佢會愛埋我身上嘅缺點”

老老實實我唔係好feel到書璟有幾愛周元
由一開始就知自己衰喺邊 但都係想逼到周元主動埋身多d
我覺得佢始終最愛佢自己
”最後周元嘅理想型應該都會係我”
周元所有嘢已成習慣 追出去痴線仲漏口嗌聲자기야
雖然我feel到佢已經勁厭倦

呢個女仔真係犀利 三年左右可以令到男方死心塌地 反正復合都會散 何苦呢
臭璟都係想要隻狗係佢身邊氹氹轉
依家係周元愛璟愛到睇唔到佢所有缺點
點解你地咁快討論到
搵極都搵唔到上左第16集既網
定係你地全部識韓文睇live
真 光泰一樣好沉宥靜但係佢冇收兵冇使人做嘢保持距離 仲好好心同講嘅問題喺邊 冇女仔鍾意男仔咁樣周圍flirt 真心比建議光泰 隻臭景呢頭使on9幫佢煲粥 轉個頭就摸其他仔 好唔檢點
https://www.instagram.com/p/CvTMOh5StyZ/

有無人覺得昌鎮個樣
好似蠟筆小新入面嘅鼻涕王子
臭景嘅出現係令到大家都唔舒服你同on9仔拉扯咪算做乜影響埋其他嘉賓 其他人好無辜
睇完最新嗰集,我覺得臭璟真係好賤
根本就喺度心理control緊周元
講到自己唔想復合,但係其實又想周元氹返佢
一係你就直接講話自己想復合唔好搞咁多小動作破壞佢同宥靜
宥靜要聽咗幾次臭璟嘅”呻” 其實好明顯係比說話佢聽
明明可以開開心心拍拖 但係依家就要睇佢面色
好似自己搶咗佢男朋友咁 cls 希望宥靜唔好唔開心 唔使睇住臭璟面色 同周元有HE
周元sd 信息個下型左
不過而家pair pair 都七國咁亂
得番幾集點搞呀 全部復合?
書璟真係今季大魔王…越後期越高lv個種
咁臭景影響點都有 以宥靜性格呢壇嘢on9仔唔解釋清楚應該都好難落去 on9仔當時知唔知自己前任咁撚癲
與年齡無關 多惠都係三張 但係人哋清楚表明想復合!係東哥自己諗埋一邊
所以周元都知道自己失去咗所有
可以做臭景隻狗
書璟都唔要佢 又唔放佢走 佢而家兩頭唔到岸
好癲 佢喺周元同宥靜面前都發功
臭景正一臭閪 好黑人憎
多惠真係好善良
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞