[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
好撚多人係街外面好好脾氣 一閂門就勁harsh
this
個刻完全解釋到
周元一直都仲係鍾意書景
只係兩個鬥緊邊個認錯先
宥靜應該係其他位觀察到
先會開始舖路搵返昌鎮玩
宥靜真係值得更多 冇必要同一個仲未搞清楚自己個心係點嘅男人一齊
有冇懶人包,果陣最鐘意佢
經過今集真係對周元勁失望
佢真係on9仔黎,有乜理由會喺宥靜面前提message 件事?
個人飄就係咁
以為實食冇黐牙
宥靜知道咗之後收到message佢都暗爽的受左牛島助攻加臭景言語欺凌後應該不了 下一集預告唔講佢哋兩個條線 變咗媛b
唔係臭景喺宥靜面前提message 件事咩, 做乜變咗周元喺宥靜面前提message 件事
如果周元經過今集可以放低到,放棄再諗復合,認真挽回氹返宥靜應該仲有機嘅,但如果經過咁多集佢仲係抱住復合係第一選擇嘅心態當宥靜係後備咁周元你都係收皮啦
想知
唔知宥靜而家睇返佢唔在場的clip有咩感覺 臭景喺佢背後搞咁多小動作攻擊由ep15口出狂言request周節目後唔好同自己一齊到ep16大爆炸 好難接受吧
睇唔起啲鄉郊大學 話考唔到首爾既大學根本應該重考
單嘢搞到佢比網民串返轉頭 話佢都唔係SKY出身
係佢比人鬧緊仲出po賣廣告
最尾只係係YT社群道歉 冇係IG公開道歉
然後好似話21年開始就有男朋友 上節目期間仲一齊緊 質疑佢違反協定
仲有IG 買followers(本人否認)+經常出業配但扮用家冇收錢
乜搞成咁 一手好牌打爛
佢而家有律師牌未 人哋問佢LEET成績佢話秘密唔講
完全唔知有咁多花生,我淨係知佢最後冇同泰伊一齊咋
點解你好似講到臭景呢啲行為要周元埋單咁, 雖然周元嘅表現都唔係好
兩個無一齊,全世界都知,但之後重幾次情侶mode出活動、做業配,都惹到好多人反感。其他就大概版本講得八八九九鳥~
邊有吖,重係重考ing。嗰邊宜家行美制,律師牌係大學各校內postgrad (類近JD模式)。佢考嚟考去都重未入到,個牌陣除都有排未聞到。

又話說,佢當初本科讀law,根據韓國嗰邊講法sorta係高考「少炒」嘅玩法。Undergrad讀law其實對考律師postgrad無著數,甚至多少因為太早「讀窄咗」,欠缺其他範疇知識而蝕章。
做風俗好好搵架
泰伊奈言最近有一齊拍幾條片,有答完全冇一齊過,但好好朋友
其實唔意外,重睇最後一集同後記,連拖手都冇。約會相處得太自在
即係佢上個月po嘅畢業相仲係ug?
舊年都未考到上去而programme又唔係一年咁短,即係undergrad畢業相鳥~
睇晒3季最鐘意都係海恩嗰pair
佢啲post 10個有8個都係賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞