[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
書景同光泰好甜喎
好襯 一個想搵隻狗 一個甘願做狗
拖到19號先大結局 即係嚟緊三個禮拜每個星期得一集
真係攞命 直接飛去最終選擇啦好嘛
我覺得今季嘅嘉賓唔太堅定 就算揀好咗拍拖或者復合之後都會分手 唔會好似前兩季咁仲一路拍緊拖
睇到好嬲
周元同書璟講之所以揀宥靜係因為傾偈傾得最多 冇同其他人傾偈。
跟住書璟係咁多人面前同宥靜講我條仔揀你係因為同你傾偈傾得最多冇其他意思,只要我揀返佢,佢就會同我復合。
之後宥靜同周元單對單個陣講返件事 周元又反口話冇咁樣同書璟講,佢係同書璟講係同宥靜最有火花⋯
宥靜個傻豬又真係信
痴撚線
PD點簡人㗎
成班就嚟3張野都咁kam
性格差 戀愛觀奇怪 做人唔堅定
17集 1pair都冇
好肯定冇1pair 可以喺節目完咗之後走到落去
笑死 連媛都認同賤輝臭景喺首爾太多skinship 臭景同光泰sofa flirt到出晒汁 周元如果有睇返會點睇隻臭景咁唔檢點
明明周元根本冇咁講過, 都唔知點解點解咁多人可以誤會咗, 我喺度引用返巴打Dancolman #453同#464講過嘢嘅嘢就算
Dancolman 3 日前
周元邊有咁講過,佢由頭到尾都係重覆除咗你同宥靜冇其他人發。意思係剩係對你兩個有興趣。
書景曲解做周元發宥靜,只係因為每日對話最多,唔係鍾意你。咁都可以撈埋嚟講
#464 3 日前
周元剩係講過三句有關,回應點解唔係發俾其他人。我本來就只和宥靜約會,否認已經係公開情侶,除了你和宥靜冇其他人
( 난 (유정) 데이트를 말곤 안 했어 원래 / 사람들이 이미 공식 커플, 아니야 / 나는 유정이 말고 없어 x2 )
重點係書景自己都話,你同有貞約會完心動我理解
( 너는 유정이 데이트를 좋아고 그래서 설렜고 이해해)

佢有淡化同宥靜關係,但無論點樣理解,都冇可能得出結論周元只係同每日傾計最多啲人發信息,當面同宥靜講唔關心意事。書景明顯有心誤導,hurt完人仲問宥靜點解。周元今集個解釋都係同上面3句都一致,佢未講我上星期已經一樣咁理解
性格差: 臭景 金牌女 東哥(僅對ex) 光泰 男醫生
戀愛觀奇怪: 臭景 賤輝 男醫生
做人唔堅定: 臭景 慧媛 賤輝 周元 光泰
臭景漁翁撒網式flirt人溝仔 對佢嚟講揀唔定某個人咪一直send比每日傾再多嘅 佢好怕自己零msg冇人揀 所以左揀右揀
好唔鍾意臭景呢頭pua周元
轉個頭同光泰flirt到癲
好想有其他人睇到佢哋skinship到幾離譜
同播返廁所位到到底係咩回事兩個一定有嘢
其實你話做埋我都信 光泰係梳化已經好緊火
係喎 東鎮sd msg俾女醫生又係R晒頭
係咁後悔就即刻搵慧媛解釋返囉
但大把機會佢又唔去解釋 最後喺度訓覺 jm9
今集真係睇到好燥
下集覺得臭景又會用真心話針對宥靜
佢嗰啲油膩對白真係好似嘉賓咁講頂唔L順
又唔係靚仔 成日眨眼 講嘢個嘴又怪
佢扮可愛望住臭景嗰下幾想打爆個mon
呢part我直接2倍搞唔掂
個message好重要 東哥同臭景亂send係絕對影響人make decision
佢哋兩個話而家大家都單身呢下好男女feel justify緊大家做緊嘅嘢係冇問題 已光泰早已把持不住
笑死我 光泰間中眼鼻口會抽哂筋
真係sorry見到佢就笑出聲
改改佢會無咁尷
其實係嬲個ex失約而又唔識尊重人,
喺東鎮角度個ex失禮自己都會有責任,
咁之後咪閪多慧面囉,
「你唔識尊重人,我亦都唔會尊重你」
唔認為係呷醋,係禮儀問題
唔止真心話 隨時都可以
bbq佢無端端勁大聲話
不如雙方選擇約會揀昌鎮
我真係黑人問號 又唔覺得佢講緊笑
如果換個場景,兩個人準時幫手煮飯
東鎮番到黎見到佢地卿卿我我咁煮飯,
最多咪坐埋一邊emo,(以佢喺首爾嘅態度推斷)
絕對唔會咁火爆。

所以東鎮發癲呢個指控完全唔成立,佢只係以牙還牙
香港嘅生活方式係難啲明白因為禮儀而發嬲係咩事
但係我幾有共鳴,會嬲到仆街
一個東鎮一個男醫生
捉住ex鬧話冇守約煮飯
其實都冇咩人介意
兩條友都只係搵藉口悔氣個ex 等對方唔可以好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞