[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
鏡頭後面肯撚定仲恐怖
可能重有一個因素:臭景玩到咁出面,話晒拍緊節目,擺明同佢鬥到底好易變扯頭髮,整喎形象無著數。於是就不如「仔啫,你要咪你拎返去囉」,咁樣(啩)。
周元同惠媛傾計話自己無希望嗰到
本身我估係想搵宥靜?
如果係咁 下集或者會有宥靜同周元嘅對話掛?
呢集的確係timing爭咁d
仲見到宥靜同昌鎮散步
但如果話自己無希望係等同佢打算由得佢
咁當我無講過
咁我又覺得人哋搵到錢
仲要上電視,有幾奇買依啲衫手袋
宥靜仲多名牌啦
大男人
日本av女優咪一樣靠運 霉咪搵唔到$
今集書璟勁撚癲
PUA大師

真係睇到我r曬頭,你叫周元揀咩人就要聽你講?
仲要話自己冇復合嘅心,
根本就係自己要唔到,唔適合嘅人,但其他人都唔可以得到
好恐怖情人feel

另外我真係好鐘意昌鎮宥靜
一見到宥靜終於肯send message俾自己
昌鎮忍唔住甜笑嗰下真係好撚sweet
好似
有名牌完全冇問題
好嘈成日大叫 梨泰院嘅時候已經大叫打斷慧媛同周元喺廚房傾偈 濟州繼續大叫 手持cushion準備郁手打周

問咗六次知道嗎 佢嘅request傷害緊三個人 msg後係小屋繼續言語欺凌宥靜 癲婆當之無愧
真 其實書璟份人都好自私
自己多線發展 搖擺不定 做咩就得,
周元專心同有好感嘅人發展就要俾佢不停煩住同搞破壞
真係好得人驚

同埋心動短訊本身嘅意義就係send俾你最心動嘅參加者
佢就話嗰日應該同邊個傾得最多就send
仲要逼人跟佢嗰套歪理,我真係r曬頭
我嘗試代入臭景:

一開始實名制就覺得係佢哋兩個玩得多先互send啫 未有大事嘅 我想嘅話我pua下周元就會返嚟

然後小屋傾偈中發現賤輝同光泰好確定佢哋兩個已經mark實對方 呢下有啲驚 即刻去發周元爛渣先

前度date分開佢哋特登約咗個女醫生 問咗六次知道嗎一定要send女醫生 結果周狗狗冇聽佢話 最後夜晚ep16大爆炸

好難唔討厭臭景 你無論想保持分手定復合都做得好難睇 仲要傷害埋身邊人 想復合咪好似金牌女多惠咁明確表示唔係吊住人 唔想復合嘅咁點解要控制周元?
可能覺得臭景喺大家面前講sd msg單嘢
搞到佢好似仲會聽臭景話咁
宥靜之後又無send msg俾自己
見到宥靜同昌鎮散步 行過窗口迴避佢眼神
feel到宥靜今晚開始動搖咗
已經無希望返返之前曖昧個感覺
呢part都睇到燥 尚貞話未起身
勁無禮貌走過嚟整人地張被係咁想人起身
女仔shareroom 普通尊重都要呀
語氣煩過老豆老母叫人起身食飯
尚貞講咗唔舒服同有道歉
男醫生仲係keep住語氣差發佢脾氣話佢
尚貞講咗咁多次就係唔鍾意佢呢啲語氣
頂唔順佢咁先分手 但都仲係唔改下
希望尚貞唔好同返男醫生復合 會好辛苦
同尚貞同房都好慘
唔洗理roommate 係咪仲訓緊覺 又唔係要趕住約時間出去date 都要嘈醒成兩個女仔 好撚癲
如果光泰同醫生男都轉晒去煩臭璟就好
咁宥靜就可以安心同周元一齊
尚貞唔講戀愛 至少個人可以開心返少少
臭周叫隻臭景자기야沒有好感了 宥靜當刻在場嘅話已玩完佢而家似一腳踏兩腳 兩邊都唔想得失
臭景應該同男醫生一齊 兩個都鍾意控制人 對方做唔到佢哋心水就大屌 兩個自私嘅人一齊啦唔好害其他人
奈言好多花生
通常放咁爆咁實牙實齒嘅statement 一定有反轉
尤其是我覺得呢個節目d仔都唔醒目
可能呢個係少數意見
但我睇宜加個勢都會係周元宥靜
咁一定會有風波㗎嘛 下集兩個人嚟個deep talk 認真整理下可能會好番
一諗到書璟見到宥靜去搵昌鎮 自言自語笑住話 “咦佢好似去搵昌鎮喎” 計劃得逞 就想笑
利申由頭到尾擺到明我係覺得宥靜昌鎮呢對最sweet最襯 理性討論~
昌鎮宥靜性格都屬於好情人,宥靜對感情直接,有嗰句講嗰句,唔會歇斯底里大叫,昌鎮俾人批評會接受,唔會大男人上身鬧返人轉頭
有部分人係對朋友好,對前度勁harsh
佢就真係so9sad,節目完咗之後啲動靜,光速燒晒民眾好感度。
冷暴力搞唔掂人生咁多難關你要已讀不回人哋幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞