[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
睇到第朝響房出門前報料,都幾sure 係有心幫手出氣。而且都睇到宥同媛啲溝通幾啱線。
應該即係暗示兩個搭成線行埋咗,但節目未完唔可以咁樣穿煲。
屌喇媽 睇輝賢睇到好撚炆
一味就避 借啲意又講下其他野咁 18集都係咁
逃避型人格真係好鳩屎
最抵死係唔止避,仲要以為自己啲「施丹假身」好醒...
媛d造型好似喬妹
啡毛梳單邊
佢係首爾同多惠同房 ex公開13年佢喊到仆街
佢連續同兩個最sad嘅同房
笑死我 每日媛b就係床上望住美麗的宥靜扮靚get ready
有靜認真係個好型 感情上唔會拖泥帶水既人
留意返佢原來係個t人 唔會好似其他人咁成日1516
喜惡分明 對住ex冇咩笑容 周元就春光滿面
周元同有靜都係性格唔錯既人 其實幾襯
同有靜拍拖 應該會幾開心 昌哥走寶了
想紅嘅話都要做多啲嘢參與下先紅到
除非個樣好出眾 但佢又唔係
所以完咗都唔會紅到 可能就真係識下人咁
輝賢慧媛date個度睇到喊左 有啲虐
做fd都好 我寧願你唔鍾意我西9我臉直接表示都好過臭景咁 直接攻擊完人扮無知再問왜?????????? 到左jeju更發現臭景同班女完全玩唔埋
女醫生外表上係輸蝕 留名等開yt
係逃避就直頭唔好再搞慧媛
但又要時不時返嚟搞下佢又唔講清楚先賤
我們身邊太多假人
屌你對眼同個鼻
要moov on先聽到對方好firm咁講想結婚
拍拖嘅時候唔明確話想結婚
到想箍煲先話肯結 係我嘅話應該會唔信
多過覺得我哋錯過咗而遺憾
希望東鎮慧媛節目後都可以喺埋一齊
敏亨先難頂
乜鳩都俾佢話 答佢唔知道又話要對佢溫柔啲 瞓過龍又唔得
想復合都為咗小事鬧你
唔敢想像復合完會鬧得有幾甘
雖然好鍾意33一齊嘅時候嘅vibe
但真係復合 周元睇節目見到佢上集同光泰flirt到嘩點頂
其實睇輝賢我又無好火滾
純粹睇完覺得 愛要說出口
呢句野真係無講錯
錯過咗個timing 就返唔到轉頭
其實臭景同周元都係 明明臭景肯認一次低威
周元一定想復合 但偏偏搞埋啲小動作
死都唔肯講出口 想復合
依家個timing 都錯開晒
臭景一直都係太有自信
覺得綠元係隻乖狗狗 自己永遠佔上風
佢開始搞事嘅導火線都係聽咗賤輝光泰講下綠元同宥靜firm硬㗎喎 佢呢下先識驚然後做出一連串卑鄙行為
成班主持人都覺條友馬後炮
東鎮應該都係唔想再繼續等
或者成人比人問幾時結婚
先覺得無將來分手
點知你宜家咁爽快就講結婚
輝腎直頭仆街
佢應該忘記左當初點解去依個節目
如果無東鎮 慧媛應該由第一集坐艇到最尾
然後佢兩個又一齊番 感動最終回 跟住再好快分手
慧媛真係好多留戀 賤輝真係係咁2 tum下 慧隨時即刻番佢到
慧可唔可以放棄賤輝條on9
睇個情況係
慧媛比人昆咗入節目》見條友講大話都係出面識新人〉
入濟州前以為無人約一直等到第二十集》一路迫輝腎表態〉 東鎮亂入》輝腎撻唔著 景姐〉 輝腎放低一蚊亂入
》 慧媛 : 你玩鳩我咩 太遲了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞