[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
《換乘戀愛3》(韓語:환승연애 3,英語:Transit Love 3)為韓國TVING於2023年12月29日起播出的綜藝節目。 由鄭基石、李龍真、金叡園、Yura主持,因多樣原因而分手的情侶們聚在一起,找回逝去的愛、或者尋找新愛情的戀愛綜藝,分析或猜測節目男女的想法還有行為。節目找來已分手的4對情侶入住同一間屋子朝夕相處,可看到前任與別人互動或曖昧。本季改由《粉紅謊言》的金仁河導演監製。

下集好似好好睇
其實呢季啲看點都算平均
係尚貞個pair悶啲
而家先留意到宣傳照,
而家韓國女興晒百摺短裙+長boots,
男仔就全身loose cut + oversize
我始終buy男仔 slim cut/regular fit多D,
如果唔夠高大, 千奇咪學人loose cut+oversize
男醫生好有恐怖情人feel 放過尚貞啦
Lm
LM
拍左十幾年仲要成個青春期比番對方真心分唔到手 可能只係我係咁
我覺得臭璟好乞人憎
好明顯係佢見到msg顯示周元sd比宥靜
先開始想撩返周元 就係唔想將自己唔要嘅嘢比人
明明根本就好介意周元分手嗰時講嗰啲衝動說話
佢唔肯退讓 但又唔比人走
佢地去吸煙區講嘢嗰陣
書璟仲叫周元出到去唔好真係同宥靜拍拖
言下之意係咪就算周元最後喺節目揀咗宥靜
佢出到去都會搶返周元返嚟
唔啱繼續落去都冇意思 女仔付出咗青春男仔一樣 男女嘅時間都係一樣寶貴 唯有唔啱就及早斬纜 一段感情大家都有責任
咁多支鏡頭收音下臭景連咁唔尊重嘅說話都講得出口 可想言之佢同周拍拖嗰陣周受咗佢幾多cls嘢
可以一齊得十幾年一定有佢地啱既原因? 我係咁諗囉
其實結咗婚好多年嘅夫妻甚至連小朋友都長大成人都會離婚 唔係一齊得耐就係適合 好多時都係自欺欺人拖吓拖吓就咁耐 咁而家咪忍唔到要爆了
男醫生算唔算自我中心得好緊要
痴線呢啲人真係唔好拍拖
覺得自己啱哂 另一半錯哂咁
明明自己無認真諒解另一半點解咁情緒化
話溝通講出嚟 講完對唔住 實質唔覺自己有錯
反指人哋唔理解 唔成熟
尚貞最後情緒咁崩潰 應該都長期累積落嚟
感覺周元係好仔成日比佢恰
臭景條八婆 喺周元面前係咁同人身體接觸
真係頂佢唔順
男醫生控制慾好撚強
成日情感勒索金牌女
肯定拍拖嗰時成日講 我哋結婚㗎啦 你要點點點
煩撚到仆街
我只係覺得十幾年感情真係好難可以話分就分 有咩情侶無嘈交同有問題 其實過到十幾年就証明大家係幾夾 唔通真係要夾到好似puzzle咁先算係夾咩
誠心建議兩位想修補關係應該去couple therapy敞開心扉 唔係換成戀愛 多惠已經多次表明係想復合 東哥有口難言多次推開 唔係咁簡單話拍咗13年一定好夾就可以一齊返 已存在嘅問題唔好好解決你再一齊返都係分手收場
我覺得佢睇中金牌女都係因為佢攞咗金牌有啲威 咁先襯得起做佢老婆
我發覺好多人誤會咗尚貞塊金牌,係就係奧運金牌,只不過係接力金牌,做後備剩係跑咗預賽。入選國家隊值得尊重,但係同李相花、崔敏晶呢啲有名有利速滑選手,甚至次一級嘅金雅朗,差十萬九千里
我知啊但係佢點都係國家級優秀嘅運動員 醫生睇啱佢呢方面嘅基因都唔出奇金牌女好正訪問指明中國選手好矛 贏咗佢哋就好開心
仲想行落去呢個關卡要去心理輔導 唔係想嚟溝吓女溝吓仔就可以解決 某程度上多惠份工都好影響 你喺你背後等你咁多年撈咗咁耐都係霉 好彩東哥屋企有生意仔唔係佢都係一廢中
仲要佢哋只係拍咗3個月
好心佢哋算把啦
3個月都唔夠
啲韓國人勁嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞