[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
跪求同媛b拍拖
海恩真係好pure好true 希望同鉉奎唔好分手
宥靜都講到明想昌改下d唔講出尼 收埋係心 係到西口西面ge 壞習慣 昌鎮左耳入 右耳出 講2講又屌番人轉頭 大佬 你唔講點知你唸咩
男人死要面通病 唔講心事出嚟唔係最大問題 最大問題係佢已讀不回 連講一句最近心情唔好冷落咗你唔好意思都懶得覆 抵死的
講到溝通,你個名嗰位係睇三季以嚟做得最好嘅女參加者。教科書級~
真 宥問多次 佢自己都解釋唔到 好心就算ex 都say sorry先 整d悔意出尼先
如果佢同宥真心say sorry 後幾集同宥灘開講 唔好收係心 宥好大機會番佢身邊
昌哥又係一隻on9仔 唔識製造機會/有機會都會自己錯過
自尊心太強 正係識係訪問講自己唸咩有鬼用咩 當面同個ex講呀ma
周元尼d 真係佢ge反面
怕羞仔 表白都要兜咗好多好多好多個圈先講得出口 呢個性格好易令佢錯過嘢 可能就係咁先要搵咁耐工
宥靜咁撚正都唔識do 集集睇到好嬲 要睇heart signal冷靜下
綠元又係一樣 唉好女仔唔會被珍惜 反而臭景大臭雞先多兵圍住佢轉
宥同昌兩個,溝通呢瓣啲模式同能力都真係南轅北轍。睇之前分手個情況都好明顯,上埋節目睇兩個互相同對其他人點樣講嘢就更覺。宥呢啲,連做工作夥伴都好,講嘢清楚易明唔兜圈,但又唔會有多餘情緒發洩/畀hard time 人。昌就拍拖對女就1999拖拖拉拉,好煩。好在今季入面重有其他人煩膠過佢,睇落先叫無咁差。
昌哥對多惠根本冇興趣 純粹係好好傾 又唔同佢解釋俾咗個假希望人
臭景成日flirt仔 摸手摸腳摸頸 cls 周元咁都頂得順好din
3季d女得佢係咁
真 佢係想復合 但把口on99
唔想多惠sad 但又唔想慧媛番on9輝身邊 好矛盾
叫佢綠元冇講錯 我係泡菜仔見到隻臭景上節目咁嘅行為我都唔夠膽溝 完全整頂綠帽俾自己戴自己申請被pua 其實咁多支鏡頭影住俾全世界睇都咁唔檢點 好難想像off cam份人係點
昌哥幾時有唔想慧媛番on9輝身邊???????
骨子裏昌哥都係一個好人 知道賤輝不是好東西
下面果句我講我講東鎮哥 sor
宥靜喺房度同慧媛講想同周元傾下, 跟住周元即刻搵佢, 個timing勁到痴撚線, 周元死timing狗
賤輝過街老鼠 個個都屌 班mc都睇唔順眼
有時timing都要自己爭取
搞事乞人憎鐵三角 臭景 賤輝 光泰 上兩季冇咁好juicy因為賤人幾乎沒有
上季最好睇係娜研同希道嘈交 一見面唔夠5句就開始嘈
同海恩同炫奎
s2我忙住睇無業遊民啲名牌 唔得閒睇佢哋鬧交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞