[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
係唔係都好 臭景唔應該當住其他嘉賓直接炮轟宥靜 擺到明要人哋難堪 宥靜識大體先唔同佢一般見識 換咗其他小氣嘉賓大打出手都唔出奇
周元邊有咁講過,佢由頭到尾都係重覆除咗你同宥靜冇其他人發。意思係剩係對你兩個有興趣。
書景曲解做周元發宥靜,只係因為每日對話最多,唔係鍾意你。咁都可以撈埋嚟講
周元最多只係否認過同宥靜係每個人講嘅公式couple
今集有個位好可疑可以留意吓
出面有冇人討論?
書璟大差,睇到而家覺得佢唔想同周元復合,但都唔想睇到佢開開心心同其他女仔一齊,真實既愛自己多過呢段感情。光泰真係好自為之,唔好比呢個gaslight教母得逞
周元有講喎
唔認真睇好難留意,而且佢今集本身啲flirting已經好癲。希望多啲人留意到討論吓,我覺得8成似,就算唔係咩都喺廁所做過唔知咩
個度咩都無 得廁所 鏡 行李 但之後光泰先著室內拖鞋? 係有啲怪 無啦啦企喺嗰度嚇人 兩個互flirt到癲 醉咗都太誇張
我估應該係翻譯嘅問題? 或者純粹係語言上嘅誤會等等 周元唔係書璟理解到個個意思 周元都好直接同返靜講 佢同書璟講嘅野 靜都選擇相信周元
佢哋唔係隨身帶咪 冇理由除咗咪先入去
咁癲 雖然兩位都係鍾意毛手毛腳
周元剩係講過三句有關,回應點解唔係發俾其他人。我本來就只和宥靜約會,否認已經係公開情侶,除了你和宥靜冇其他人
( 난 (유정) 데이트를 말곤 안 했어 원래 / 사람들이 이미 공식 커플, 아니야 / 나는 유정이 말고 없어 x2 )
重點係書景自己都話,你同有貞約會完心動我理解
( 너는 유정이 데이트를 좋아고 그래서 설렜고 이해해)

佢有淡化同宥靜關係,但無論點樣理解,都冇可能得出結論周元只係同每日傾計最多啲人發信息,當面同宥靜講唔關心意事。書景明顯有心誤導,hurt完人仲問宥靜點解。周元今集個解釋都係同上面3句都一致,佢未講我上星期已經一樣咁理解
臭景自己冇仔睇得上眼咪亂send=今日溝通得最多嗰個就send啦 而其他人真係send比心動的人

臭景有心講出嚟令宥靜難堪係黑心 喺廚房叫周元send比女醫生問咗六次知道嗎都係事實 點洗都唔清 真係佢唔啱
周元安慰慧媛嗰到好warm
書璟就係一隻無底線臭雞
同佢拍拖真係要做好戴帽準備
今集好似無睇過野咁
淨係記得書璟同光泰喺到摸身摸勢
點會 光泰最想俾姐姐調教
今次真係俾慧媛輝賢笑死
兩個係度兜圈嘅時候收到約會sms
轉個頭又話只係應付下
呢pair 都係癲癲地on99咁
佢外套唔係一早除咗(?)
多惠完節目要搵個更好既人呀
個個都準備返屋企mode

第3季一般般,一來新鮮感細左變得形式化,二黎冇d好爆既劇情,黎黎去去都係d單單打打,做下On9決定咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞