[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
你當係媾女王啦,之前有人話佢打擊尚貞自尊心操控緊尚貞。
咁尚貞既反應好明顯係唔急得,係有人拍幾個月就結婚仲好好添,但人人唔同嫁麻,都係尚貞ready先得。
韓國人佢哋有一句說話就係拍拖要經歷過四季先結婚 春夏秋冬各有各麻煩 捱得過先考慮next step
再一齊返我都幾肯定佢哋會因為同一個原因叒分開 呢段關係不對等
隻臭景有冇同返宥靜道歉
咁架原來 真係唔知
冇啦 大小姐點會覺得自己有錯/唔好意思
喺廚房叫on9仔揀女醫生send msg問咗六次知道嗎 佢有病佢先要揀醫生 唔好再出嚟害人
智妍都唔夠臭景癲 智妍bitch搞小動作可以當佢係仲係妹妹未識做人住 臭景三十有多仲玩挑撥離間好低莊
智妍想點一眼就睇得穿 可以提前阻止
但臭璟諗緊咩平時真係未必睇得出
暗箭難防
pua完on9仔叫佢出咗節目唔好同宥靜一齊 再到第二日係public area叫on9仔send比女醫生 問咗六次知道嗎 再到屋入面不留情面地攻擊宥靜 咁仲唔係bully咩
poker face唔到了 係jeju驚到仆街
佢真係好奇怪 如果因為咁揀左女醫生 對女醫生真係好咩? 同呃人有咩分別? 都唔係真係內心感受 臭璟就係只諗自己 自私嘅人 話哂大家都係女人 無諗過女醫生感受 女醫生都唔會想人哋係因為咁所以先揀佢啦 難怪璟無女性朋友 以為自己可以操控一切 仲好意思係宥靜面前直接講 我真係O哂嘴 完全唔撚理人感受 cls
周元好彩有返少少理性….主持人都唞淡大氣 放心左
智妍嗰陣老實講我覺得某程度上
都有睜眉頭眼額
但你諗下嗰陣都比班觀眾狂插
書璟係完全唔理三七二十一
達唔到自己想要嘅效果 跟住惱羞成怒
然後再拋個波比人強調自己係主人公同時係受害者
宥靜仲可以接到佢話 都算勁 大方又體面 比我直接行開算
最後賢圭打面智妍好爽
如果今集都有人打面臭璟就好 不過應該無
佢都有買足球同尚貞玩
不過尚貞對佢無乜興趣
周元個on9仔繼續俾臭景控制啦
過幾個月又俾人飛又喊苦喊忽咁
今季似全撚部都復合,個新pd搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞