[黃Viu] 換乘戀愛第3季 (3)

986 回覆
2 Like 2 Dislike
輝賢真係搞唔掂
淨係鐘意ex開朗一面
但惠媛明明因為東鎮照顧先做到自己開心返
輝賢比唔到幸福人
但又鐘意惠媛幸福嘅樣
感覺光泰輝賢feel到咩事 但之前兩個追過宥靜都失敗 可能心裏面唔想周宥兩個成功 所以冇主動幫周元口 俾書璟繼續係宥靜面前數ex
周元書璟唔復合 都唔好害人得唔得
兩個癲嘅
飛晒啲約會
On9又唔係吸毒又唔係做緊手術食煙
咁都要扣分,醫生都係人
佢地講嚟講去都係三篤屁 完全無進展 今季都唔知睇咗啲乜
今集最好睇覺得係宥靜同輝賢抌垃圾
拍劇都冇咁岩
一次過撞到2pair
集集見到敏亨d衫唔係fear of god就係stussy同巴黎世家, 佢個款又唔似係追開潮野嘅人, 成件事好刻意
敏亨既然係想復合 追緊人途中就出少句聲啦
好不容易有啲進展
尚貞瞓過龍夜晚又要話佢
就算佢覺得咁樣唔啱
未追到手好心忍吓口啦
仲諗住醫生會更加珍惜自己健康
嘩屌,睇完今集,臭景個朵真係唔係浪得虛名
新pd搞到咁
到底邊條友cast呢條癲雞出嚟

條友上節目擺明只係想周元由頭做佢隻狗做到落尾 最好耍冧講對唔住求佢復合 佢自己就一路左揀右揀撚吓呢個撚吓嗰個

點知周元宥靜發展得好好 終於發現事態發展遠超自己預期 於是就發癲用盡方法控制周元 控制唔到佢就俾說話宥靜聽 務求佢兩個唔好嚟真

條癲雞俾我感覺就係根本唔想復合 本身係想喺周元面前換乘報復佢 同時又唔想周元有好結果 點知兩樣都衰咗

好好期佢咁樣做法之後會唔會比韓國網民欺凌
多惠覺得自己紅得起
加埋宥靜牛島回憶之旅,間接助攻昌鎮更易散
人地搵到錢買幾件新衫上電視其實好閒
之前都有人覺得佢冇咩野係多skinship
今集後臭景呢個名真係當之無愧
約會悶係啲人唔啱vibe 大家都尷尷尬尬 女醫生頭兩個date我都飛左以為男女醫生date可能有火花 原來上半part傾ex下半part傾返工
媛b叫wuli oppa心都溶了 佢根本就係好正常係賤輝逼到佢黐線
咁多年都紅唔起都知事實啦

佢唔係仲諗住上完呢個節目就會紅掛
女醫生又咪loewe上衣chanel袋 韓國人就係好虛榮 唔覺得係刻意 係民族性質多
上完節目都係霉唔該佢返屋企面對現實好好諗吓之後嘅人生要點行 唔好再發明星夢 coco而家都係半霉不過屋企有錢
我見其他戀愛綜藝有時會係約會到直接話「唔好愛上我」勁直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞