淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
集運王仲運唔運到零食
有冇邊間私集好用?
間buyandxxxx 好撚柒慢

怕俾人話係打手
最近用幾次都係今發明至,不過唔算平

哇 屌你老母 23號簽收,今日重未有得拎真係慢撚過豬系
有冇邊間私集好用?
間buyandxxxx 好撚柒慢

怕俾人話係打手
最近用幾次都係今發明至,不過唔算平

哇 屌你老母 23號簽收,今日重未有得拎真係慢撚過豬系

27號集運 第二日已經有得拎喇喎
岩岩上4px 個facebook先知道原來咁大民怨

個個都話十幾日都未收到

今鋪有排搞

上星期尾開始就好慢囉...應該有排煩
Btw我今朝問左客服話我份件打包好,但唔知今日出唔出到

我果件今日岀左

Btw星期五岀好似要等星期一先運?

我個status仲係待出庫 大陸海關weekend唔開,點都要下星期...

第8日都未有 計埋之前買野店家運貨 10幾日了

巴打又係選派上門?我都同你差唔多,我好你少少,都係6日

自提

我個status仲係待出庫,但份件突然送左去公司
如果運行李箱,邊間低屌?
最好就淨係計重唔計體積
新手問,非官方集運送香港順豐攞得唔得
我第一次接觸唔識
淨係知官方唔運電子嘢所以要搵非官方
其實我都唔知自己應該點問
我第一次接觸唔識

可以送去自取點, 但要睇用邊間集運, 有d 同Sf 有合作。
送去 SF 自提箱都得
我第一次接觸唔識

可以送去自取點, 但要睇用邊間集運, 有d 同Sf 有合作。
送去 SF 自提箱都得

有邊間同佢哋合作又信得過
我第一次接觸唔識

送去 SF 自提箱都得

一定要順豐自提?

順豐有時唔一定收私集既件
我第一次接觸唔識

送去 SF 自提箱都得

一定要順豐自提?

順豐有時唔一定收私集既件

其實係貪佢個儲物櫃,時間唔方便去鋪頭攞
用巴集整唔見我其中一件貨
隔左一個禮拜再問都話仲跟進緊
係咪已經無得追番

巴打唔見左咩
國際轉運就好大機會冇 淘寶都仲有機
次次買鞋用親hotbuy拎貨個陣個鞋盒都爛到變哂樣 有無人知邊間運貨會輕手啲
次次買鞋用親hotbuy拎貨個陣個鞋盒都爛到變哂樣 有無人知邊間運貨會輕手啲

正想問HOTPLAY好唔好用
同埋係咪可以比現金

正想問HOTPLAY好唔好用
同埋係咪可以比現金

可以
如果包裹得幾件野的話, 佢通常就咁用膠紙包幾個圈紮埋
多野or 大件先會用麻袋再包住
第1次用私集
唔係幾識野用左dimbuy
有冇人用過呢間?
因為有幾件貨禮拜三我襟左黎香港
但係到今日都仲未有消息
知唔知佢速度係咪慢?
巴集無啦啦搵我講差唔多半年前佢個電子錢包無扣到數個問題 要追返筆數
耐到我都唔撚記得
鬼知佢個陣有無扣到數
D管理差到
巴集無啦啦搵我講差唔多半年前佢個電子錢包無扣到數個問題 要追返筆數
耐到我都唔撚記得
鬼知佢個陣有無扣到數
D管理差到

我都係
明明次次比完錢check番都有扣到數

我都係 但我咁啱仲淘咗野好驚佢扣尻我貨
因為我冇覆到佢wtsapp
耐到我都唔撚記得
鬼知佢個陣有無扣到數
D管理差到

我都係
明明次次比完錢check番都有扣到數

我都係 但我咁啱仲淘咗野好驚佢扣尻我貨

所以巴集淨係用paypal
買噴劑 邊間運得?
巴集運落嚟係咪耐左 之前1日運到hk

星期6落order 今日仲未運到落嚟…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞