淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
第一次集運成功,集運王果然今發明至
你地有無遇過呢個情況 我用官集 個賣家本身用韻達中途又轉撚左用順豐
件貨集運收左但淘寶顯示未簽收我合唔到一齊比錢
搞撚到我要另外再比錢為左佢一件貨
準備退貨負皮
成人玩具 ,以我理解禁運,係咪?

官集就諗都唔諗啦,諗住試下用下私集。

有無巴打試過?

我諗住用神州。
1. 情趣用品 (如: 震動按摩棒, 震蛋, 假鳩之類);
2. 水溶性潤滑液 400ml一支;
3. 運動攝影機,連電池。

問題:
a. 以上三類物品,神州可以運到黎香港?
b. 有無需要用神州個 "敏感貨物專綫"?
c. 應該老實話俾神州知物品係咩,定作個假 item 名?

求各位巴打指點
成人玩具 ,以我理解禁運,係咪?

官集就諗都唔諗啦,諗住試下用下私集。

有無巴打試過?

我諗住用神州。
1. 情趣用品 (如: 震動按摩棒, 震蛋, 假鳩之類);
2. 水溶性潤滑液 400ml一支;
3. 運動攝影機,連電池。

問題:
a. 以上三類物品,神州可以運到黎香港?
b. 有無需要用神州個 "敏感貨物專綫"?
c. 應該老實話俾神州知物品係咩,定作個假 item 名?

求各位巴打指點

用神州運過 我自己用敏感專線 填 床上用品
我好好奇點解某d貨唔送香港
明明我都係送集運地址
將個默認地址轉做非官方集運地址就得

利申默認地址鳩打香港地方
我好好奇點解某d貨唔送香港
明明我都係送集運地址
將個默認地址轉做非官方集運地址就得

利申默認地址鳩打香港地方

同樣問題 set香港地址但用官方集運就唔包郵
Set 非官方東莞倉就包郵 大家都係送東莞倉
係咪歧視香港
屌 順豊大陸係咪放鳩緊假啊 等打包出庳等十世
屌 順豊大陸係咪放鳩緊假啊 等打包出庳等十世

十一黃金周
你第一日係香港過?
淘20kg左右既重野有無邊間抵d 送唔送上門都可以
用4px 唔知幾時先開返工
新手上路
明明爬完文 私集(集運王)可以博禁品(拼圖膠水)
但賣個間店部唔可以運 唔肯發貨。。。
點搞好
新手上路
點搞好

試下同佢賣家講 話集運話ok
佢驚你到時結果唔得又要退款
我試過一次 好似係電池定咩 佢話唔會發貨
我同佢講冇問題 照寄 唔會要求退款
我自己承擔返責任同風險
睇佢肯唔肯
微型吸塵器可唔可以用官集?
新手上路
點搞好

試下同佢賣家講 話集運話ok
佢驚你到時結果唔得又要退款
我試過一次 好似係電池定咩 佢話唔會發貨
我同佢講冇問題 照寄 唔會要求退款
我自己承擔返責任同風險
睇佢肯唔肯

原來係咁
7蚊昨。。都驚到咁
多寶呢排幾正常
多寶呢排幾正常

會用一生去追擊多寶
一世都唔用
多寶呢排幾正常

點解係都要用多寶?

又唔係平又唔係快都咁多人用, 有無咁屎忽呀香港人
多寶呢排幾正常

點解係都要用多寶?

好耐以前就得 未出名果陣 依家成pat屎咁
想淘書架 有冇咩私集平啲?
多寶呢排幾正常

點解係都要用多寶?

好耐以前就得 未出名果陣 依家成pat屎咁

係正屋企樓下有得拎囉 咁都要問

關我撚事咩 你唔好搬去多寶個倉隔離 直接拎添啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞