淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
岩岩收到message先知集運王轉倉
但雙十一啲貨去緊
可以點做

, 30/11前都有人收

但會延遲登記入倉 屌佢唔早send sms黎
岩岩收到message先知集運王轉倉
但雙十一啲貨去緊
可以點做

, 30/11前都有人收

但會延遲登記入倉 屌佢唔早send sms黎

groupnship:
舊倉庫至30/11仍有人收貨,再轉至新倉庫入倉,需要遲一日入倉.
順豐係咪2日就到?因為我見11/11 已發貨,但今日仲在倉
4px係咪收左皮, 10號入倉,13號仲未肯出
4px係咪收左皮, 10號入倉,13號仲未肯出

一向都係咁慢
有3件貨到左 2件簽完就入左倉
唯獨一件食物簽完無入倉
即係點
有3件貨到左 2件簽完就入左倉
唯獨一件食物簽完無入倉
即係點

等下啦
好後悔買左D易碎野 (e.g.鏡)
我有件中通, 收完貨就卡住無再update 了
我有件中通, 收完貨就卡住無再update 了

12點後再睇睇, 今日都截單轉運啦.
買左螺絲粉琴日顯示左已簽收 但今日集運話未收到(我直頭inbox問)
跟住買左天貓旗艦店 唔小心將工業區打多左做科技工業區 百度過地址又一樣
會唔會因為咁面寄失左 快遞係用順豐

應該係假簽收自己派唔切. 等聽日中午啦. 派唔切會扣人工, 所以自己簽咗先

我都買左d寵物保暖燈膽

我都有易碎野
因為平一百有多就買左個三軸手機穩定器
希望賣家包裝夠好啦

你買左邊隻呀?smooth q??
新世代仲可唔可以光明正大運野食?

我都有易碎野
因為平一百有多就買左個三軸手機穩定器
希望賣家包裝夠好啦

你買左邊隻呀?smooth q??

係啊 你又知既

宜家賣799

點解賣到咁貴, 貴係邊到......?
仆你個街用4PX等撚左半個月都未有聲氣
仆你個街用4PX等撚左半個月都未有聲氣

搵客服投訴左未?我記得遲過唔知幾多日有得賠

自己揀4px怪得邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞