淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
我寄去集運王個倉 係深圳

見到個物流信息係
到达【深圳中心】
07:00:15离开【深圳中心】,下一站【深圳机场】

見到咁樣有冇問題?

個賣家用EMS?

集運王個倉真係在深圳機場附近,應該冇乜問題

搞掂!唔該巴打
請問用官方順豐集運,唔小心選左上門送貨而且比埋錢,
聽聞送上門要比多30蚊,係唔係真有其事?

如果係既話有冇得轉返去集運點自己拎貨?
謝謝巴絲

謝謝巴絲

我之前係要再額外比,唔知係因為住宅定係我係偏遠地區
打上客服叫佢轉啦

謝謝巴絲

我之前係要再額外比,唔知係因為住宅定係我係偏遠地區
打上客服叫佢轉啦

我都係偏遠地區
想係淘寶買電腦椅,大約20kg
用邊間集運會平d
今日拎貨見到有張poster宣傳新集運 叫淘達
見佢平過用開個間,又寫住今發明至
有冇巴絲試過
想問下 個賣家用中通集運完再寄比我
咁我個默認地址寫左sf門市個地址 係無問題既?
屌 神州 星期日落單 依家仲未到, 問客服話查關唔知幾時到
巴集有大改動. 會唔會嚴咗, 佢要你寫貨品名稱
可能好多野都唔運得.
巴集有大改動. 會唔會嚴咗, 佢要你寫貨品名稱
可能好多野都唔運得.

集運王都係

me too
21號單依家都未有反應

me too
21號單依家都未有反應

敏感線唔知有無事
巴集依家慢咗好多。 個倉去咗元朗。
以前唔知係咪係元朗。
有問題想問下

如果我係淘寶一次過比曬購物車堆野既錢同用佢比既集運,但係之後先另外再買其他野,可唔可以將後買果樣都加番入之前果一堆野既集運到?

唔該各位巴打
想寄件衫返大陸
香港sf寄大陸係咪一定收稅?
定拎返去羅湖寄好?
巴絲打通常去邊個口岸寄?
有問題想問下

如果我係淘寶一次過比曬購物車堆野既錢同用佢比既集運,但係之後先另外再買其他野,可唔可以將後買果樣都加番入之前果一堆野既集運到?

唔該各位巴打

集運未俾錢就可以
請問現正海關係咪嚴查左?
我想在淘寶買 Finish 洗碗粉再經集運王集運會唔會過唔到海關

有問題想問下

唔該各位巴打

集運未俾錢就可以

唔該巴打
請問現正海關係咪嚴查左?
我想在淘寶買 Finish 洗碗粉再經集運王集運會唔會過唔到海關

早幾日運螺獅粉 香蕉乾
寫左做祭祀用品
都照樣落到黎
用4px
星期四俾錢,而家仲係攬收中
係咪因為打風問題?
用4px
星期四俾錢,而家仲係攬收中
係咪因為打風問題?

經一事蔡一智啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞