淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
想問下4px收貨係咪要有密碼?
收唔到sms app入面又無 問客服又無人應
麻煩哂各位巴絲

電話號碼都得

姐係自提倉到俾電話號碼?定單號?
記得以前係俾sms個密碼
有無人試過買燈?用私集定官集?
如果自己拎太重,送埋上門會唔會好貴
想問問如果集運燈飾落黎可以用邊間集運?多寶可以嗎?
想問問如果集運燈飾落黎可以用邊間集運?多寶可以嗎?

多寶你確定?
大陸清關清咁撚耐嫁
29號集既野仲慢過30號個d
上禮拜淘寶本身揀中通
點知最後check翻佢自己轉咗做圓通送上門(從來沒用過圓通
然後心諗算啦 當試下新集運
點知到尋日都仲未送到
一check先發覺佢27號已經簽收咗
但係問題係全家人都冇收過
於是去問大陸圓通
佢就係咁話我已經簽收
叫佢比張簽收單我睇佢又hea鳩我叫我打去香港圓通
點知我尋日打咗成日嘅電話都冇人聽
去到圓通嘅官網揾曬所有可以打嘅電話黎打都係冇人聽
然後見到話可以wts問於是我就wts啦
點知wts佢都只係藍tick我
屌真係未見過咁撚垃圾嘅集運
巴集 雙11 有冇做準備.
上次一野就收皮, 換老細, 加上國際轉運手尾. 重傷.
雙11後事件後., 入庫快好多. 無咩人用.

而家無埋舊登vip個折扣
唔會用
4px真係世界級垃圾,手錯按左揀左
上星期俾左錢集運,個幾星期都幾發貨

4PX幾平都唔會用
完全無得預到貨時間
人哋中通都係官集都準時過4PX好多

4PX幾平都唔會用
完全無得預到貨時間
人哋中通都係官集都準時過4PX好多

頂佢啦 打左去問 佢同講係仲係東莞
仲要普通話 講到1999咁
仆街啦呢次 用左多寶 唔知雙11前到唔到手d貨
神洲預幾耐可以到香港
大家可唔可以分享下上年雙11買野用邊間集運同幾時送黎
個零禮拜到唔到得到手?
諗住買張新電腦台
係咪用官集4px最平最抵?

睇返上面先知4px垃圾
有冇送大件貨唔計體積重既私集介紹 最緊要穩陣同服務好

唔計體積重好少...我上次買自己裝電腦枱....3邊冇250cm...

用順豐.....唔計體積重(但同私集差唔多).....不過穩陣...
為左貪平個幾蚊用4px

有咩獲真係唔好係度怨

間野咁臭朵都用,係你地貪小便宜+on9
諗住買張新電腦台
係咪用官集4px最平最抵?

睇返上面先知4px垃圾
有冇送大件貨唔計體積重既私集介紹 最緊要穩陣同服務好

唔計體積重好少...我上次買自己裝電腦枱....3邊冇250cm...

用順豐.....唔計體積重(但同私集差唔多).....不過穩陣...

eg
-point2point(未用過)>唔計體積重,40kg送埋上樓@$250
-鑫航(用過5.6次)>40kg送到樓下$175自己拎

btw簡左鑫航,因為一件過。如果運多件傢私我會簡point2point
集運王就黎搬倉,hotbuy係屋企附近個自提點又冇左
想問下新世代/全民算唔算快? 或者有冇其他介紹
運電視呢d大件野係咪嗰間點對點好?

屌丫 明明之前用過幾次
都係2-3日拎得
見樓下開左個自提倉買少少野
1號朝俾錢而家仲係咁
唔使爬文 睇上面幾個post就知奶野
點解差左咁多
藍牙耳機個啲點先運到落黎
中通話唔見左我件貨 要等15天搵下先睇下賠唔賠
大家千其咪用中通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞