淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
好後悔買左D易碎野 (e.g.鏡)

我都有易碎野
因為平一百有多就買左個三軸手機穩定器
希望賣家包裝夠好啦

你買左邊隻呀?smooth q??

係啊 你又知既

宜家賣799

點解賣到咁貴, 貴係邊到......?

幫條仔買既 所以我都唔清楚
不過佢話依間係大牌子,同埋三軸防震既價錢都係咁上下

香港有間賣730咋喎

我都有易碎野
希望賣家包裝夠好啦

係啊 你又知既

宜家賣799

香港有間賣730咋喎

居然平過淘寶
好彩雙11先買,價錢差唔遠

差好遠 香港親眼睇親手check 有埋保養
快遞跌跌撞撞有風險
不過你都已經買咗 Sad
唔知神州星期日發貨 聽日到未呢
集運王又查車了

第一次用 幾日都未到順豐個自提櫃

咁大獲, 呢段時期查車...越來越多貨....排隊送貨到時.

係啊 你又知既

宜家賣799

香港有間賣730咋喎

居然平過淘寶
好彩雙11先買,價錢差唔遠

差好遠 香港親眼睇親手check 有埋保養
快遞跌跌撞撞有風險
不過你都已經買咗 Sad

原來有埋本地保養咁好 咁就唔同講法
不過唔買都買左 無辦法

DJI 枝osmo 正d
新手用中通, 如果揀自提櫃取貨, 但係超出咗尺寸限制, 佢會點通知你?

我都有易碎野
希望賣家包裝夠好啦

係啊 你又知既

宜家賣799

香港有間賣730咋喎

730咁平?我揾到770咋 
新手用中通, 如果揀自提櫃取貨, 但係超出咗尺寸限制, 佢會點通知你?

正路SMS/打電話。

我都有易碎野
希望賣家包裝夠好啦

係啊 你又知既

宜家賣799

因為我之前都睇緊

仆街喇 唔會咁好彩掛

仆街喇 唔會咁好彩掛

呢度既貨可能只係全部貨0.01%

我都有易碎野
希望賣家包裝夠好啦

係啊 你又知既

宜家賣799

香港有間賣730咋喎

730咁平?我揾到770咋 

原來730限量50支 無左 而家得770
到左營業點去智能櫃要幾耐

國內用順豐都三日冇郁過

國內用順豐都三日冇郁過

我有件野國內用順豐第二日就到左
而家等集運
屌 填錯野大陸順豐倉拒收
有d話出左貨改唔到
未出貨既又話跟系統出單唔改
點算
集運王係未又查車
邊間計體積重抵又磅重均真?

床單 實重大約2kg收5kg幾體積重(用緊鑫航,貪運費有到付,送一堆細件野ok既)

想轉多寶,貪有自取車,但好似又不多好評

買大件輕野可以自取就hotbuy
想上門就point2point

thx bro
下次用hotbuy 體積重計多幾kg,如幾件就已計多10幾kg
點解仲有人用緊4PX架
唔計體重積既point2point 12月加價 同埋 免費存倉期短左 仲有咩唔計體重積既集運介紹????
邊間計體積重抵又磅重均真?

床單 實重大約2kg收5kg幾體積重(用緊鑫航,貪運費有到付,送一堆細件野ok既)

想轉多寶,貪有自取車,但好似又不多好評

買大件輕野可以自取就hotbuy
想上門就point2point

thx bro
下次用hotbuy 體積重計多幾kg,如幾件就已計多10幾kg

好似做左伸手黨添 勿屌
hotbuy都唔計體積重?

正路SMS/打電話。

明白
因為我裝唔到阿里旺旺,驚收唔到message
點解仲有人用緊4PX架

由第一頁屌到而家 冇追po抵佢地死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞