淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
巴集即係top link?打算轉會
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差

巴集呢個名真係好戇鳩好戇鳩 要人load邊間 仲要貴到cls巴集巴集仲以為好筍有巴打正野益你戇鳩鳩

你岩 轉左手cs上埋大陸,連優惠都無埋
以後改口T_pLink算

唔用tplink用咩好
夜貓好貴 集運王未用過
之前用過一次到貨啦 垃圾屎

只要mk有得交收就得 唔得就KT工廠區要近MTR

價值好似唔錯 家下一次tplink 1kg自提收左我16蚊

宜家tplink無左單件優惠啊嘛,唔抵玩
我都轉左去hotbuy

我1kg多件轉運自提都17
唔要特別平 只要高機率(>70%)今發明至就夠
睇番hotbuy個價
唉下次用哂d積分就88呢間前巴集算
4px話我件野無法出庫要修改其他方式 咩玩法
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差

巴集呢個名真係好戇鳩好戇鳩 要人load邊間 仲要貴到cls巴集巴集仲以為好筍有巴打正野益你戇鳩鳩

唔用tplink用咩好
夜貓好貴 集運王未用過

我都轉左去hotbuy

我1kg多件轉運自提都17
唔要特別平 只要高機率(>70%)今發明至就夠
睇番hotbuy個價
唉下次用哂d積分就88呢間前巴集算

仲要昨發今未至
又貴又唔好用
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差

唔用tplink用咩好
夜貓好貴 集運王未用過

我都轉左去hotbuy

巴集冇咗 單件 10蚊. 真係唔抵玩. 轉會.
有無試過淘傢私返屋企?之前好似見過有間可以加錢幫埋安裝
上次呢度巴打介紹,
之後淘左25定26kg自取,hkd$108,勁平
係送上門另計唔抵
上次呢度巴打介紹,
係送上門另計唔抵

邊間呀?
順豐官集查佢個網星期五已經到左自取點
點解今日仲未收到短信話可以拎?
搞咩咁耐
想問下藍牙鍵盤/滑鼠 自帶電池果種,仲運唔運到落黎香港。
利申:應該會用4px集運
想問下藍牙鍵盤/滑鼠 自帶電池果種,仲運唔運到落黎香港。
利申:應該會用4px集運

私集啦 有人運易液體
如果我想運光碟係咪一定要用私運寄?
有冇邊間好介紹
集運王星期六日係咪休息唔會處理貨品
我件野18號比完錢到依家都冇消息

呢d 問題直接問集運王啦

係度問你件貨去左邊有撚人答到你咩

呢d 問題直接問集運王啦

係度問你件貨去左邊有撚人答到你咩

唔該哂
如果我想運光碟係咪一定要用私運寄?
有冇邊間好介紹

藍光電影運不運的??
上次呢度巴打介紹,
係送上門另計唔抵

邊間呀?

我淘左啲洗鞋神器,有清潔劑,集運倉直接拒收左,我要退款?

我要點先可以寄到落黎香港?

thx
我淘左啲洗鞋神器,有清潔劑,集運倉直接拒收左,我要退款?

我要點先可以寄到落黎香港?

thx

係順豐集運倉
巴集原來 單件重有 10蚊. 舊會員重有折. 變相平咗,
本身以為 CUT 咗單件. 諗住用 HOTBUY . 轉會.
用開X信集運
咩都寄到嚟
但好似無巴絲講過
用開X信集運
咩都寄到嚟
但好似無巴絲講過

detail

18號經神洲寄順便智能櫃到今日都未收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞