淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
屌你老母4px 真係垃撚圾到一個點

我有兩件集運,第一件23 號出庫,25 號check 到係深圳清關之後就冇更新,咁我一直等到30號終於忍唔住打電話上去問,仆街原來25號已經到左香港

屌你老母呢5日時間你做過d 乜撚野

咁都算,因為我31 至4號唔係香港,諗住同佢講如果30號派唔到就4號晏就派

仆你個街我尋日等撚左成日都冇電話打黎,結果我6點打左個電話過去問好急拎件,如果我親自過去拎得唔得. 條友開頭話要打過去倉問下之後再覆我之後就收左線. 結果我等撚到今日都仲未有電話

今朝起身諗住打過去再問先醒起仆街今日係星期日

屌你老母,d 貨我18號買,搞撚左就黎成個月啦

第二件集運仲勁,1號已經合拼左比哂錢,屌你老母到依家仲未出庫

以後唔撚會用4px

...係咪淘寶官方集運用4PX都會咁...
仲諗住雙11用左個紅包佢...
雙11 又係爆倉, 壓底, 唔見貨, 等一星期入倉時候,
咁用sf算,其他咁伏
集運王依家都做唔到今發明到

你可能要用番toplink
不過toplink都未必啦
有冇邊間集運可以代客打木架?想運電視同燈飾

我啱啱果次由佢發貨到我收貨總共要4日
依家仲有邊間集運可以運dvd/bluray
Hotxxx今發明至

自提點冇開又要等多日

自提點冇開又要等多日

我用智能櫃
大家點睇Uc buy
想問下有冇人用過funlala 集運係便利店自取?
揀完便利店 後唔肯定係唔係第四部份打便利店自取
客服又收左工 唔該曬巴絲
【我剁手都要买的宝贝(Philips/飞利浦 SHB4385真无线蓝牙耳机耳塞式运动跑步入耳降噪豆),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.EXNTWI 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥CIDP06HpN2f¥后打开👉手淘👈
如果想買依個係咪一定要用私集

干線交接成功姐係點解
之後用順豐麵未見過

干線交接成功姐係點解
之後用順豐麵未見過

我同你個名好似
我用咗4px官方集運,件貨喺11月4號到咗倉,但到而家都係(等待倉庫簽收),問咗客服又話個倉爆咗,有無巴打試過同類型情況

唔洗 比個 number 佢就拎得
我用咗4px官方集運,件貨喺11月4號到咗倉,但到而家都係(等待倉庫簽收),問咗客服又話個倉爆咗,有無巴打試過同類型情況

未到雙11 就爆倉,等多兩個月就收到架啦

用4px 係自己攞黎賤,唔好再上黎問

唔洗 比個 number 佢就拎得

Thanks

未到雙11 就爆倉,等多兩個月就收到架啦

用4px 係自己攞黎賤,唔好再上黎問

用4px
我無話可說
請自求多福
point2point 有冇人用過
有冇伏?
燈做唔做
想問最快送到上門嘅集運係邊間 之前用開buyup佢話要2-4工作天 有無啲係更加快 幫公司訂嘢唔想俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞