淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
可能
有無巴打試過台灣集運野黎香港
有無推介
可能off topic 我想問香港啲集運係咪唔比運食物? 到咗先知中伏[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/18/143425_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[img][/url]

不嬲都唔比,得好少集運可以運

有冇介紹

想食死bb咩
可能off topic 我想問香港啲集運係咪唔比運食物? 到咗先知中伏[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/18/143425_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[img][/url]

有冇介紹

想食死bb咩

你老母就死 識唔識字架
佢開頭話驚係毒品 我話bb都食得

屌你老味 柒左就認啦
人地話你有粉末邊撚到話你運毒 你又邊到話bb都食得?係又點?
講野1999 人地已經比哂資料你 仲要講咩"下 bb食" on99咁 關人鬼事 十足d閪客港女

有冇介紹

想食死bb咩

你老母就死 識唔識字架

屌你老味 柒左就認啦
人地話你有粉末邊撚到話你運毒 你又邊到話bb都食得?係又點?
講野1999 人地已經比哂資料你 仲要講咩"下 bb食" on99咁 關人鬼事 十足d閪客港女

咪就係 自己柒左仲屌鳩我
屌佢老母 祝佢全家食米糊中毒死

有冇介紹

想食死bb咩

你老母就死 識唔識字架

屌你老味 柒左就認啦

咪就係 自己柒左仲屌鳩我
屌佢老母 祝佢全家食米糊中毒死

仲有 自己話"米糊來"
米糊唔係比bb食 唔通比你老母食
係度死雞撐飯蓋
智商咁低 唔怪之得會淘大陸食品比bb食
想問下包裹正等待攬收係咩意思
想問下包裹正等待攬收係咩意思

賣家等緊速遞員黎收件
頂之前見女友用多寶自己又ON99走去試下
試左之後FEEL到伏伏地

唔問佢都唔知自己D貨比人扣左關

入面有FD託我買既代餐粉同自己買既機械鍵盤同榮耀手環

睇黎都係兇多吉少

睇黎都係兇多吉少

幫人買野都夠膽用多寶

唔係話想寸你, 你條女用衛生巾你又唔去買黎用?

睇黎都係兇多吉少

幫人買野都夠膽用多寶

唔係話想寸你, 你條女用衛生巾你又唔去買黎用?

真係唔知咁差

本身用開官方淘重要比條女串

我認我廢

D代餐粉重要一野買左十盒 成幾舊水 淘寶黎講都算貴
琴晚俾錢集運王 今日已經到咗自提點
集運王12點話派去自提點,但宜仲未到,正唔正常?
用其中一間集運,你唔登記D包裹,佢都識得幫你認到,呢樣好好用
淘寶都經常發生一張單分左兩個運單黎寄,黎到香港收到少左野問翻先發現原來仲有個運單因為我唔知道,所以無集到落黎,搞到又要我集運多次。
我今日見到無LALA自己多左個包裹,對翻最近果張運單號,先知又係一張單分左兩個運單黎寄
應該唔係間間集運都有呢個功能??
用其中一間集運,你唔登記D包裹,佢都識得幫你認到,呢樣好好用
淘寶都經常發生一張單分左兩個運單黎寄,黎到香港收到少左野問翻先發現原來仲有個運單因為我唔知道,所以無集到落黎,搞到又要我集運多次。
我今日見到無LALA自己多左個包裹,對翻最近果張運單號,先知又係一張單分左兩個運單黎寄
應該唔係間間集運都有呢個功能??

正常都有
就算你認領左運單
佢個倉收到每一件件,都要人手入dimensions去個system
所以估計就算你冇認領,佢都可以根據個會員number去入返落你集運個account
集運王又查車了
順豐直發香港嘅話,今日深圳發,聽日星期六到唔到到香港自取點
集運王又查車了

第一次用 幾日都未到順風個自提櫃
集運王又查車了

第一次用 幾日都未到順豐個自提櫃
集運王又查車了

O
集運王又查車了

O

依家日日都查車
各位巴絲,我而家好掙扎,個個支付寶要我留低香港信用卡資料,真名同地址,我驚畀左佢之後會知道我個人資料,點算好?
各位巴絲,我而家好掙扎,個個支付寶要我留低香港信用卡資料,真名同地址,我驚畀左佢之後會知道我個人資料,點算好?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞