淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
藍牙耳機個啲點先運到落黎

私集/直運

私集/直運

我禁集運個到四方送,sf,中通個啲唔送,寫住不支援國際轉運

私集/直運

我禁集運個到四方送,sf,中通個啲唔送,寫住不支援國際轉運

google私集
淘寶官方集運靠唔靠得住?11.11會淘一大堆野落黎 包括幾塊滑板

有無巴打可以幫下我
介紹一下運輸公司
係羅湖運呢兩抬香港
因為仆街4px唔送
巴集 雙11 有冇做準備.
上次一野就收皮, 換老細, 加上國際轉運手尾. 重傷.
雙11後事件後., 入庫快好多. 無咩人用.

而家無埋舊登vip個折扣
唔會用

而家計法你輕件嘅話的確係平過以前嘅
而家個折就劃一左係9折
同以前都係差少少
量少嘅話感覺差異唔大

利申:仲用緊佢,好彩未試過唔見我件同都做到今發明/後到,最重要係拎件地方就
想問雙11以往邊間集運頂得順?用開神州,新世代,企鵝
但神州雙11就收硬皮 其餘兩間唔知 有無建議
睇完上年我今年已經唔敢玩雙11
一陣唔見左幾件貨真係喊死 入倉又等成兩三日
想問問而家落完訂單,揀左順豐集運,
但係點解揀唔到去門市地址拎貨?
之前明明都可以揀地址
定係改左?集運單個陣再揀?
有冇人試過買乾花?諗住淘扎乾花(滿天星個d),集運俾唔俾送?同埋黎到會唔會爛晒
我想問下係番大陸寄野(大陸寄大陸)
要唔要咩大陸身份證or電話之類?
想問問如果集運燈飾落黎可以用邊間集運?多寶可以嗎?

多寶你確定?

是否用點對點,OK嗎?

多寶你確定?

是否用點對點,OK嗎?

唔知官集比唔比
私集既可以自己google下再揀,eg 上面講過既hotxxx,集x王,巴集

唔駛 , 就咁填張單就得
唔會對回鄉證/電話number
不過你填完交件前最好影一影張單留底
有d快遞公司會唔俾張底單你

多寶你確定?

是否用點對點,OK嗎?

唔知官集比唔比
私集既可以自己google下再揀,eg 上面講過既hotxxx,集x王,巴集

Toplink 已經唔係巴打做緊
仲要比以前愈黎愈差

咁我想請教下 唔留電話的話會唔會有咩問題
因為樣野係寄番去比個賣家整
如果有咩事可以點做

咁我想請教下 唔留電話的話會唔會有咩問題
因為樣野係寄番去比個賣家整
如果有咩事可以點做

你唔留電話正常都得既
最緊要有收貨人電話
有時派件員唔識路會打電話俾收貨人問

多寶你確定?

是否用點對點,OK嗎?

唔知官集比唔比

Toplink 已經唔係巴打做緊
仲要比以前愈黎愈差

好耐之前已經易左手 佢出事果陣好彩無淘過任何野
而家 還可以啦
唔伏 但唔平
各類不明物品穩陣運到
屌你老母 多寶on9 成個星期都未撚到貨
想問下,我想買一款sex toy,但佢唔送香港,集運都唔得,有無咩方法?
而家仲有無公司做到今發明到或者後到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞