淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
你地係咪想燈死多幾間集運先安心
係連登公海推集運
你睇下上面果間都係有生意先加價

好用自己用啦
又要推出黎推到多人用,轉過頭又要怨貴左/慢左/差左
我用果間 開始慢啦 今發明至唔到
便利店快件即係點 明明我用智能櫃

28吋行李箱重0.13kg?
我會收到咩?

我會收到咩?

模型喼

我會收到咩?

模型喼

130 g

小米 為發燒而生
計重榜倒著轉
新手想問順豐送上門係咪收附加費(非偏遠)
新手想問順豐送上門係咪收附加費(非偏遠)

住宅收$20
邊間計體積重抵又磅重均真?

床單 實重大約2kg收5kg幾體積重(用緊鑫航,貪運費有到付,送一堆細件野ok既)

想轉多寶,貪有自取車,但好似又不多好評

買大件輕野可以自取就hotbuy
想上門就point2point

thx bro
下次用hotbuy 體積重計多幾kg,如幾件就已計多10幾kg

好似做左伸手黨添 勿屌
hotbuy都唔計體積重?

佢個網寫
推廣期間,貨物單邊長度不超過80CM一律不計算體重。

推廣 即係會有完既一日
想問下有冇邊間可以運野食野飲?
想淘番箱蒙牛純甄
想問下有冇邊間可以運野食野飲?
想淘番箱蒙牛純甄

京東今日last day 免運直送hk
可以望望先
想問下宜家淘寶官集首重半價/免費既優惠係咪只限雙11完成既交易?如果今日先買野25號前入到集運倉仲可唔可以同其他野一齊有優惠?

有無人知道

可以
新手想請教一下洗唔洗做實名認證先開始淘?
另外大家用開官方定私人集運?
因為我睇官方既集運教學話合併運單個陣有機會要填寫身分證號碼for通關,係咪真架 大家有無試過
有無人呢幾日有用集運王?係咪今日發後日到?
果然係雙11 幾樣野要 4日先出貨....
前日加單又要等多3日.
今日SF 自取點攞貨. 勁多人排隊.

用巴集轉運, 今日都未收到 . 聽日都唔知派唔派貨.
快遞痴撚哂線
深圳運深圳要3日
垃圾蘇寧,廣州件貨11號攬收完,之後無左影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞