淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
官集都係用返中通啦
又快又可以送到郵局

4px 只係首重平幾蚊

順豐貴又多限制
官集都係用返中通啦
又快又可以送到郵局

4px 只係首重平幾蚊

順豐貴又多限制

順豐越淘越多就覺佢廢 乜柒都唔運得
4PX用過一次即blacklist 將D貨綁係烏龜殻度都隨時快過佢
中通未試過 而家用緊私集
如果想四日拎到貨 應該揀邊一個公司?
第一次用F字頭 星期五晚發車 岩岩到自提
唔錯唔錯
如果想四日拎到貨 應該揀邊一個公司?

你唔係搵間特別平既,好多間都得
我用正點, 運食落黎, 又真係好真實咁寫左食品... 25號發車 到依家都仲未到...

有無師兄試過咁?

有無師兄試過咁?

太大件冇得放7-11
做乜咁傻豬唔睇清楚regulation先

有無師兄試過咁?

太大件冇得放7-11

今次係3本書,上次都係3本書都無事

有無師兄試過咁?

太大件冇得放7-11

今次係3本書,上次都係3本書都無事

都有可能係太多人用 full晒冇位
聯絡客服啦
點解會有咁多人用4px?

佢只係比中通平兩個半咋喎

送貨又慢,d 貨又責撚到扁晒

俾人屌左咁耐都仲咁多人用

成班人唔係見到最平就鳩揀佢下話...
買左4件野,3件都已經入左集運倉,有一件運輸公司連拎到未拎
點解會有咁多人用4px?

佢只係比中通平兩個半咋喎

送貨又慢,d 貨又責撚到扁晒

俾人屌左咁耐都仲咁多人用

成班人唔係見到最平就鳩揀佢下話...

list已black
下次繼續用F字頭
用開神洲集運
但成日話唔寄去順風 真係屌佢

我樓下就係順風啦
用開神洲集運

我樓下就係順風啦

問題好簡單
你唔係幫襯我 , 我點解要幫你收貨?
用開神洲集運

我樓下就係順風啦

問題好簡單
你唔係幫襯我 , 我點解要幫你收貨?

咪就係 如果得嘅個個都用私集寄去順豐,人地仲使做生意?
咁點解你唔用順豐 ?
有問題想問下

如果我係淘寶一次過比曬購物車堆野既錢同用佢比既集運,但係之後先另外再買其他野,可唔可以將後買果樣都加番入之前果一堆野既集運到?

唔該各位巴打

集運未俾錢就可以

但係後買果樣野既地址點填?個三樣運送方法揀邊樣?唔該
有問題想問下

如果我係淘寶一次過比曬購物車堆野既錢同用佢比既集運,但係之後先另外再買其他野,可唔可以將後買果樣都加番入之前果一堆野既集運到?

唔該各位巴打

集運未俾錢就可以

之前果d就算入左庫 , 只要未申請打包俾錢都可以等埋一齊先落黎香港
有問題想問下

唔該各位巴打

集運未俾錢就可以

之前果d就算入左庫 , 只要未申請打包俾錢都可以等埋一齊先落黎香港

原來淘寶知你仲有集運未出會自動幫你去番你個集運倉,我問之前未試過咁樣試所以唔知道,唔該曬巴打
如果樣野唔比國際轉運
可以點做
如果樣野唔比國際轉運
可以點做

但係我好想要件貨
電鬚刨的替換刀片 , 可以運?

有冇試過 ?
如果樣野唔比國際轉運
可以點做

但係我好想要件貨

睇頭post,自己Google 私集
電鬚刨的替換刀片 , 可以運?

有冇試過 ?

可以
有冇邊間私集好用?
間buyandxxxx 好撚柒慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞