淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
中左查車呀屌

其實點知咖
中左查車呀屌

其實點知咖

集運有通知
本身用開「神州」,但見「點對點」運費平啲同唔計體積重所以想轉,
巴絲們對於「點對點」服務有咩評價?
依排海關查得好勁?
我以往用buyup都今發明到,今次發左兩日都未到
有冇巴都好遲收貨
D record寫:
「2017-09-02 20:08:05
包裹已从递四方集运仓发出,即将发往深圳海关清关」

但去到今日 打去派送及問題件查詢熱線 00852-31115618 00852-31742462
係咁話係海關清緊關
咁我件貨係咪gg咗
有冇師兄試過
依排海關查得好勁?

依家多數都係今發後到
中左查車呀屌

係咪HOTBUY
依排海關查得好勁?

依家多數都係今發後到

我問左佢
星期日發,星期三到
中左查車呀屌

係咪HOTBUY

係呀
你都中?
集運王呢排變番今發明到
想淘個櫃(傢c)黎香港有無可能?

我就係淘左個櫃 不過我用私集
未用過公集
傢俬完全冇問題
有都係錢問題

你用邊間?
送上門定自提點?
貴唔貴?
我都諗住裝修間房
要買好多傢私
上網Check件貨到左OK, 但係順豐未出SMS,點先可以早D拎到?
上網Check件貨到左OK, 但係順豐未出SMS,點先可以早D拎到?

打電話去問囉
我次次都係咁
佢成日都話message delay
本身用開「神州」,但見「點對點」運費平啲同唔計體積重所以想轉,

已經用左四次,大型家私完全無問題。送貨師傅好客氣。
賣點除左唔計體積重,重可以同客服夾收貨時間,四次我試過兩次特別要求,佢都配合到。
唔好就係無自提點,每次要湊夠重量先送黎,唔係首重+上門附加費都幾金
想問下而家邊個私集值得推薦?
入出左架錢七黎操車但發現部車機好廢
有冇巴打有淘過車機
有冇咩好推介
轉運四方 係咪 =4px
有冇人會集運去福田自己拎GA?
屌早知我都轉集運王啦
依家好似得佢一間做到今發明到
2017-09-15 05:58:18 貨物已離開 集運王中轉站
2017-09-15 10:47:43 貨物已到達 集運王香港倉庫

真係回復原狀
含電池既用品 係咪都集運得 用集運王or 多寶 thanks

點解你唔直接問集運王?
請問集運王詳細訂購流程係點?

已經用左四次,大型家私完全無問題。送貨師傅好客氣。
賣點除左唔計體積重,重可以同客服夾收貨時間,四次我試過兩次特別要求,佢都配合到。
唔好就係無自提點,每次要湊夠重量先送黎,唔係首重+上門附加費都幾金

岩岩search 完呢間 又可以送上門 用過客服問野 即問即答 好似幾唔錯 不過好少運傢私 多數買開細件野會唔會唔係好抵?

用開個間$6/1kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞