淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
想問下係咪間間私集都可以送禁運物品?填貨物資料,會唔會如實填?
中通,幾時入倉

早上9點賣家出貨

幾點到入倉?

順豐是否最快入倉?
中通,幾時入倉

早上9點賣家出貨

幾點到入倉?

順豐是否最快入倉?

9點邊度出貨都唔講…

有無人知應該點做 未遇過呢個情況
其他貨都可以合併轉運 呢件就停左幾日都唔可以合併 但顯示已收簽收

全部貨都用順豐

同客服講 佢會幫你綁件之後會見到其中一件貨重左
利申一年前試過係咁做

謝謝 今日先整到 佢話會幫我綁另外一件貨再合併落黎 大陸會再打電話比我

有無人知應該點做 未遇過呢個情況
其他貨都可以合併轉運 呢件就停左幾日都唔可以合併 但顯示已收簽收

全部貨都用順豐

同客服講 佢會幫你綁件之後會見到其中一件貨重左
利申一年前試過係咁做

謝謝 今日先整到 佢話會幫我綁另外一件貨再合併落黎 大陸會再打電話比我

岩岩收到電話 順豐話無收到呢件貨 賣家又話順豐個邊一定收到貨 唔係申通
我要點做 真係第一次遇呢啲情況
今日去瘋狂集運拎淘寶
去到佢話已經有人拎咗
但明明就冇人幫我拎
之後佢話會幫我跟進
我件貨仲會唔會搵得返
今日去瘋狂集運拎淘寶
去到佢話已經有人拎咗
但明明就冇人幫我拎
之後佢話會幫我跟進
我件貨仲會唔會搵得返

睇怕都。。。
今日去瘋狂集運拎淘寶
去到佢話已經有人拎咗
但明明就冇人幫我拎
之後佢話會幫我跟進
我件貨仲會唔會搵得返

睇怕都。。。

瘋狂集運
淘重野有冇邊間抵屌
體積唔大
thanks
今日去瘋狂集運拎淘寶
去到佢話已經有人拎咗
但明明就冇人幫我拎
之後佢話會幫我跟進
我件貨仲會唔會搵得返

睇怕都。。。

唉 嗰到拎貨又唔洗簽收又冇閉路 點跟進喎
淘重野有冇邊間抵屌
體積唔大
thanks

search左點對點 30kg都係151好抵
想問下係咪間間私集都可以送禁運物品?填貨物資料,會唔會如實填?

想問一般通關要幾耐,出庫兩日都冇消息

問客服,其實私集實知你件貨係乜

呃唔到人,只不過有時佢隻眼開隻眼閉咁幫你運

想買食物,但唔知邊間可以

用私集唔係就係為左可以送禁運品咩
如果唔得點解要用私集
btw,有冇私集係近TKO MTR
有冇人用開GNS?
想問下各位,呢幾日集運有冇遇到海關查車?
19大會唔會對通關有影響?

如果唔得點解要用私集

巴集即係TOPLXXK??
同埋如果用Hotbuy 運電池係照報電池定亂寫

如果唔得點解要用私集

巴集即係TOPLXXK??
同埋如果用Hotbuy 運電池係照報電池定亂寫

直接問客服啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞