淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
已經對蘇寧快遞絕望

耐心等候. 排隊中. 急唔來. 雙11
已經對蘇寧快遞絕望

耐心等候. 排隊中. 急唔來. 雙11

係得佢先咁垃圾,
我連天天、EMS華中華東發貨都到左,
但佢係廣州仲未出到
GROUP N SHIP 集運王
34 mins ·

集運王 特別通知
由於雙十一到貨貨件數量遠遠超過我司估計數量, 現每日以數萬件到達國內中轉站, 所以入倉時間將由8-12個小時延至24小時內.

不便之處, 敬請見諒!!

每日幾萬貨,香港人買左乜
京東11號落單 仲未送到
34 mins ·

集運王 特別通知
由於雙十一到貨貨件數量遠遠超過我司估計數量, 現每日以數萬件到達國內中轉站, 所以入倉時間將由8-12個小時延至24小時內.

會唔會好似巴打集運咁呢
34 mins ·

集運王 特別通知

會唔會好似巴打集運咁呢

我見佢地夜晚12點都入緊單,痴線
12點上去refresh竟然多左單號
34 mins ·

集運王 特別通知

會唔會好似巴打集運咁呢

巴集 昨日原來查車...佢話,..唔知堅唔堅 , 今日先到貨, 貨已攞.
已經感受好多貨處理
34 mins ·

集運王 特別通知

為咗湊單嗰啲幾蚊嘢?
包膠下hotbuy13號下晝簽收
而家都未入倉
樓上果啲
係得公海開集運名就唔好怨
屌,終於知點解個gip得0.13kg
個賣家on99幾贈品分開寄,
然後填左贈品個物流單入去,
屌,好on9,又唔早講,浪費我的時間

請問大家有冇試過可以合併返張單?
唔該所有各位巴打推介私集時請加密

唔想咁快又攪死多間好既集運
34 mins ·

集運王 特別通知

為咗湊單嗰啲幾蚊嘢?

其實快遞高峰唔係11、12號,反而係呢幾日,
果d幾蚊唔等使垃圾慢慢開始放貨,流入個system
計去集運倉 淘寶話已簽收
簽收人係圖片 咩料
簽收人係圖片 咩料

假簽收,你唔係以為集運倉真係逐件簽名收呀?
簽收人係圖片 咩料

假簽收,你唔係以為集運倉真係逐件簽名收呀?

我知唔係 但係其他話哂都會寫係轉運倉 可能真係太多貨
年年都硬係差一件等成世都未入庫

我有件雙11到今日仲係發貨中
簽收人係圖片 咩料

我果個比“簽收”簽收左

我有件雙11到今日仲係發貨中

x2
平時俾人屌得最多既多寶 聽日有得拎了
佢個每單減$8好明顯想d客快d清空個倉
我都分左幾次單集落黎 每單$2運費好撚抵
蘇寧真係忍無可忍,一定比一星,
0.5包郵既浴室架由金華發貨,尋日發,今日都到左深圳
係淘寶同京東分別買左車cam,
京東直送香港,買果時講明無貨,講到17日左右先發貨,點知今日番左貨,開始pack貨。
反而淘寶11號發貨,廣州去深圳,11號離開左廣州轉運站之後仲未到深圳。

想問下有冇邊間運大型野(100KG) 計實重既抵玩
有冇巴打畀集運王check到禁運貨物

我未試過比佢check中 但每次買都好淆

買過薯片 大大支膠水 氣體噴霧 墨水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞