淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
星期六付款,到今日都未有
垃圾4PX

星期六俾錢,快極都要星期一,今日先有好正常

我都係星期六俾錢等緊,上個月仲幾正常,但係呢排真係,冇追post中咗伏

佢個system唔識update,我上星期六收左
貨,但個status仲係等出庫中...我好想想試下禁退款,唔知會唔會真係退到😂
有冇人買過瑜伽墊比集運收體積重?

有 收咗>3kg

有 收咗>3kg

你用邊間集運呀

有 收咗>3kg

你用邊間集運呀

神州

有 收咗>3kg

你用邊間集運呀

神州

貨品體積 - 77*16*16
垃圾4PX

我都係星期六俾錢等緊,上個月仲幾正常,但係呢排真係,冇追post中咗伏

我都係用4PX
上星期五五點前付款,到依家件貨仲未到
下次唔用佢啦
第一次用神州
想問等待確認 即係點?
要確認d咩

淘寶已比錢 貨到左神州
已申請訂單

垃圾4PX

我都係用4PX
下次唔用佢啦

講左咁耐仲係keep住有人中伏
我用緊間私集星期五晚出車 星期一晚已經自提得 中間個星期日仲要打風
巴集無啦啦搵我講差唔多半年前佢個電子錢包無扣到數個問題 要追返筆數
耐到我都唔撚記得
鬼知佢個陣有無扣到數
D管理差到

我都係
明明次次比完錢check番都有扣到數

我都係 但我咁啱仲淘咗野好驚佢扣尻我貨

無用佢好耐
無啦啦whatsapp追數 講到唔清唔楚
都唔知做乜9 淨係叫人3日內付款
而家係唔係冇私集可以運食物?
想運D 小麥同酵母都唔知可以點做...

咁多間都問晒?

問題左幾間
因為第一次用私集
有冇巴絲試過運食物有推介?
用中通官集,佢琴日send左一個有密碼既信息比我叫我去攞,但係我update電話無backup搞到無左個msg,我想揾客服攞多次,係揾中通定個自提點點既客服
用中通官集,佢琴日send左一個有密碼既信息比我叫我去攞,但係我update電話無backup搞到無左個msg,我想揾客服攞多次,係揾中通定個自提點點既客服

旺旺客服問左先啦
上黎forum 問都無用架
垃圾4PX

我都係用4PX
下次唔用佢啦

我用緊間私集星期五晚出車 星期一晚已經自提得 中間個星期日仲要打風

冇淘寶好耐,以前用過幾次4PX都幾快,點知今次一用就出事
我今次仲要係急用,唉
垃圾4PX

我都係用4PX
下次唔用佢啦

冇淘寶好耐,以前用過幾次4PX都幾快,點知今次一用就出事
我今次仲要係急用,唉

前幾頁有巴打提過
4px呢個月好似搬集運倉
所以呢個月好混亂

有 收咗>3kg

你用邊間集運呀

神州

貨品體積 - 77*16*16

唔該
用4px 但地址寫左順豐站
仲拎唔拎到
想問下中咗查車啲違禁品係咪冇硬

睇彩數 中唔中你果件

睇彩數 中唔中你果件

唉屌 1/9發貨到今日都仲未落到嚟香港
中通好無用?簡左4PX到宜家都未收到貨🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️早d見到呢個post咪好

一樣咁垃圾

邊間好?私集?有無教學link? Thanks

追下po睇下邊d多人推介
教學d私集自己個網已經寫得好詳細
2017-09-07 04:33:53 貨物已離開 集運王中轉站
2017-09-07 10:20:20 貨物已到達 集運王香港倉庫
2017-09-07 11:48:01 貨物正在派送'自提點'途中

神奇 又出現番今發明到
2017-09-07 04:33:53 貨物已離開 集運王中轉站
2017-09-07 10:20:20 貨物已到達 集運王香港倉庫
2017-09-07 11:48:01 貨物正在派送'自提點'途中

神奇 又出現番今發明到

我用新世代 好似仲係未變返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞