淘寶集運集中討論區 (6) 請幫手答問題

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
退野番大陸邊間可以到付 賣家話自己比番運費
(但係唔要順豐
屌 真係便宜莫貪
見集運王寄順豐櫃平就諗住試下啦
點知9號比錢而家仲未有得拎
岩岩whatsapp 問客股先知原來係由大陸倉落到黎香港倉再由香港倉寄順豐去順豐櫃
真係見到都屌撚晒老母

乜撚野便宜莫貪

用得智能櫃就係咁慢架啦

係用集運王既順豐櫃先係咁慢
用第間好正常

可唔可以分享你用邊間
我依家用巴集
有時會用櫃
但佢用櫃有時會慢一日
屌 真係便宜莫貪
岩岩whatsapp 問客股先知原來係由大陸倉落到黎香港倉再由香港倉寄順豐去順豐櫃
真係見到都屌撚晒老母

乜撚野便宜莫貪

用得智能櫃就係咁慢架啦

用第間好正常

可唔可以分享你用邊間
我依家用巴集
有時會用櫃
但佢用櫃有時會慢一日

用sf櫃 最平邊間 係唔係集運王?
屌 真係便宜莫貪
真係見到都屌撚晒老母

乜撚野便宜莫貪

用得智能櫃就係咁慢架啦

用第間好正常

可唔可以分享你用邊間
我依家用巴集
有時會用櫃
但佢用櫃有時會慢一日

最快D,自提站最好
有冇人重用巴集,
體積比新計法, 貴咗.
有冇人重用巴集,
體積比新計法, 貴咗.

我記得佢好似已經轉左手
btw高登vip都冇埋仲叫乜巴集
有冇人重用巴集,
體積比新計法, 貴咗.

一直用開佢, 用左兩年幾, 佢呢排CS又上晒大陸 而家仲要取消埋會員 想轉其他試下
但之前格過下價順豐櫃係佢最抵, 而家有無變?
有冇人重用巴集,
體積比新計法, 貴咗.

一直用開佢, 用左兩年幾, 佢呢排CS又上晒大陸 而家仲要取消埋會員 想轉其他試下

其實計過 5KG 同8折用戶 只係差一蚊.
係冇咗單件首重, 同體積比算法. 體積比可以相差成十幾幾蚊同之前比. 好似係.
有冇人重用巴集,
體積比新計法, 貴咗.

其實計過 5KG 同8折用戶 只係差一蚊.
係冇咗單件首重, 同體積比算法. 體積比可以相差成十幾幾蚊同之前比. 好似係.

問題係佢加價之餘佢服務水準一路下滑
邊間既私運係最多禁運貨物帶得?例如食物,電池
邊間既私運係最多禁運貨物帶得?例如食物,電池

我都想知
上次有用集運王運食物,電筒,電器

今次想運植物 有冇巴絲知運植物最好用邊間
巴集即係top link?打算轉會
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差

巴集呢個名真係好戇鳩好戇鳩 要人load邊間 仲要貴到cls巴集巴集仲以為好筍有巴打正野益你戇鳩鳩

我重用緊巴集
想問下我雖然仲有vip title
但係優惠其實係咪已經冇左
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差

巴集呢個名真係好戇鳩好戇鳩 要人load邊間 仲要貴到cls巴集巴集仲以為好筍有巴打正野益你戇鳩鳩

你岩 轉左手cs上埋大陸,連優惠都無埋
以後改口T_pLink算

唔用tplink用咩好
夜貓好貴 集運王未用過
之前用過一次到貨啦 垃圾屎

只要mk有得交收就得 唔得就KT工廠區要近MTR
愈來愈貴
做起左就取消會員
服務愈來愈差

你岩 轉左手cs上埋大陸,連優惠都無埋
以後改口T_pLink算

唔用tplink用咩好
夜貓好貴 集運王未用過
之前用過一次到貨啦 垃圾屎

只要mk有得交收就得 唔得就KT工廠區要近MTR

價值好似唔錯 家下一次tplink 1kg自提收左我16蚊
有冇人記得以前神州集運用邊間快遞送香港?

所以佢另外有個網可以查物流訊息 唔記得左
有冇人記得以前神州集運用邊間快遞送香港?

所以佢另外有個網可以查物流訊息 唔記得左

神州集運香港專線(單號88開頭)查詢網址:http://www.taojizp.com/,諮詢電話:(852)62083073; 港快快遞(單號200開頭)查詢網址:www.gksd.com,電話(852)26164888
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞