移民英國就年半 開始有小小頂唔順d移英撚

1001 回覆
2060 Like 184 Dislike
認真講「玩」同好睇,應該土耳其
你咁型棍仲上連登真係大才小用,登出剷app啦
笑撚死崇洋雙標撚到極點
你Reddit聚咗咩政治力量啊
上面百國聯軍咁一個喺印度住嘅印度佬又可以講美國政治
小粉紅又可以上去屌吓美國

個政府連幾多留言係local都唔知
聚政治力量真係笑撚死
開barclays完全網上搞掂, 點解馬仔咁撚?
老老柒柒你當初係抱走難心態去,真係驚而無時間考慮咁多現實問題嘅我都多少respect
而家過咗兩年仲on99聽晒連登講做少咗功課過到去先發現瀨嘢嘅真係智障嚟
要多得第一班肯走既人大家先睇到真相

唔係多人走 啲傳媒應該仲係講到外國係世外桃園人工高褔利好
用一個住左二三十年嘅習慣去比較住咗兩三年嘅地方, 未習慣係好正常

呢D心理準備, 未出發已經要同自己講
如果喺香港,好大機會你啲仔女畢業後,都係繼續等你養…

睇咗支那神童躺平單嘢未?
治安都好過南深圳,夜晚四圍遊都冇事
笑死明明香港係出名多無飯家庭
英國pub standard收11點, club就凌晨

同埋英國bar係指吧台,本身d pub就係連細路都會帶埋去social house
係撚打國際線咩,大部份都係港豬骨子裡崇洋,就算香港好地地,有得走佢地都會走,成日羨慕人地外國住大屋大花園,去到先知唔係嗰回事
呢道連登喎連登係講到香港已經無人,大部份人移民晒
咁喺呢道屌有咩問題
出事一定係大陸人高一等
你都onlun79
大把示威由係reddit 慢慢聚人開始
連登係香港都做得到

但係你會唔會係reddit搞香港示威
唔同地方就用唔同平台架喇

你係連登講明顯你希望你既受眾係香港人
咁目的好明顯
咁又係呀,屌政府呢樣嘢,係移民嘅人先有嘅權利。

留喺香港嘅,除咗 VPN上網,或者同信得過嘅朋友傾計,仲可唔可以公開屌鳩特衰政府?
咁都有得屌
大把香港人凌晨4,5點都仲喺連登出緊post啦
on99
我去日本玩都一定要有一兩個博物館行程
英國啱晒我
大把,最後只放大優點......
買新鮮野香港本身屈晒機唔煮 去到外國就話健康要煮飯
上面講緊了
樓主夜訓=假=嗰啲英國差啲資訊都係假
咁而家正負評個比例夠未?
唔駛成日開post講到好多人鳩讚英國
定係要講到支共統治全世界 香港人死晒先夠?
衰野大把啦
調返轉丫,話比人衰知衰野咁多都照過,可想而知,依家香港有幾咁衰
問題咪就係連登風向已經綁死咗行博物館先係正
行街shopping就係港豬

我一路就係講緊呢個point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞