POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
deadeye你玩咩技先
一鍵三連,Manaforged拖N招箭
手上暫時拎緊850弓都打得郁啲怪,但就個人非常脆弱,俾怪仔hi到都一下死
玩得 銳眼/龍卷/TS/一鍵三連
不流都係 脆到仆街, 唔洗考慮生存啦
我當你開晒 堅定/優雅/ 加埋法抑壓
你都只係冇咁易死,但都係 好撚脆
本身個BUILD 機制就係 冇咩特別防禦機制/ 高血
所以直接推傷害就得
成個POST 都中文名睇唔明
唔明咪唔理 答咪照答英文
返年學埋台狗啲衰野唔係睇故事都死要中譯
仲要譯到pat屎咁
曾經譯錯意思計錯數

其實唔睇劇情啲英文都唔難啫
用開中文化
雖然英文我都會明
TS/LA/ 上季粒新Sup gem manaforged
Grace / Determination /Suppres spell dmg
expedition d logbook勁好跌
我玩緊呢個 隻新召喚物好屈機一方面100%嘲諷另一方面可以減傷
https://youtu.be/1ZR7PeeFMfk?si=ZB4yRh9Tbz3edY1P
我個impending doom 比佢BUG 到好唔順手
上季我有玩impending doom但覺得刷圖慢棄咗
噚晚打個橙字Strongbox跌Mirror

由於天賦點咗Duplicate

所以跌 兩粒

玩咗咁耐POE終於跌
淨係以前玩過普通mode
賽季係咪姐係聯盟?
係咪今日開新?見人91lv
國際服上星期六開季
台服好似今個星期
唔怪得知thx
完全新手 比一堆堆既字嚇到暈左係度
開荒完主線企左係度
照抄BUILD 得架啦
但今季個聯盟機制好撚伏
不過新手都可以照玩
D 機制多到你應該會暈低

想問下最底果兩行架灰左係咩意思
件裝實際帶俾你d 咩
你見佢白字hp 係43
灰字47 係因為 有8點力量都會俾血你(2點力量=1點血)
ziz 出咗片講用 reverse knockback 玩 TOTA
宜家個個都跟緊,唔知幾時 nerf 呢
https://youtu.be/9DE8exBO8aQ
市集見到岩既裝 之後私聊對方話要買?
你係官網個trade度揀岩要買咩,物品右下有個whisper格仔,你按完就會ingame直接密嗰條友

你需要做嘅就係等對面邀你入隊,之後飛去佢藏身度交易(如果你唔知點去人哋藏身,係畫面左邊有隊隊員頭像,右下角有藍色旋轉icon禁入去就傳到)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞