POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
新手玩緊lightning arrow 之後轉ice shot deadeye, 是咪中伏
神聖結晶趺到得番1D
唔算伏
但閃電箭整體好過冰箭
新手未搞清楚背後條數其實係好輸蝕
不過真係想玩邊招咪玩邊招
poe就係贏係自由度
因為個build 教leveling 用lighting arrow
之後慢慢swap ice shot
Lv唔重要,d裝砌好夠勁就自然唔會成日死
果粒TIMELESS jewel有咩用?
有五種 每種都有3個唔同嘅人物佔領(total 15樣key stone )
除此之外五種各自有唔同改變/增強天賦樹嘅中細點嘅能力
而後面有個數字就係影響依啲天賦點嘅變化
詳情自己去poedb 度㩒來睇
優雅的高傲
永恆珠寶
珠寶
僅限: 1 威宏史觀
範圍: 大 (1500)
授銜 (2000–160000) 個硬幣以紀念卡迪羅
範圍內的天賦臣服於不朽帝國
威宏史觀
(被征服的天賦無法被其它珠寶影響)
他們相信自己比過去更好,但這種信心帶來了噩夢。
放置到一個天賦樹的珠寶插槽中以產生效果。右鍵點擊以移出插槽。
Elegant Hubris

呢粒係召喚用?
原來係睇個數字黎睇效果
d抗性好煩 郁一郁動全身 決定玩巨型星團加抗性算
凋落真係好舒服 機體唔使勁 有燃燒地面同埋冰結敵人就可以掛機咁滯 啱晒我呢啲懶人玩

呢種圖英文術語係咩 想拎去dc賣
開左新人玩冰冥 已經勁過我隻人B
琴日打圖一次跌左3粒d 人生第一次
多謝介紹我打既巴打
呢家聖所秒住過但個build 有冇得轉返做刷圖
打超級油圖 機體就要好勁
你唔係一set 4張好難賣你呢度得3張
想問新手玩正火是咪不智?
唔係,正火算係新手build
新手 跟隨正火教主pohx嘅腳步
新手建議jugg 無腦stack amrour就係 唔好玩inquisitor
仲有3張綠色係隔離冇cap 叫咩名

呢粒入面係咪就係打虛空石果隻boss 我有冇打贏既可能性
第一次打唔識機制應該無咩可能贏到
熟悉機制之後會好易打
岩岩睇完片 要一路避一路玩記憶遊戲好似好難
一次生兩次熟三次大結局
我玩緊判官,見忍者網多數係判官
打到第三章,過左昇華,仲未開到正火, 一開勁快冇血
吓 你係咪搞錯啲咩 jugg 同inq 人數55開喎
開正火前提係你要stack fire res 同埋點天賦fire mastery
抄嘢記住抄足 新手最忌有自己想法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞