POE 3.22 Trial of the ancestors

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
新機制好玩喎
我放甲蟲入裝置 打完冇消失 咁即係有冇用到?
拓荒都唔會堆暴擊
後期要推傷害一定係星團最勁
獅眼從來都係中價替代品
整裝窮3代
你去搵下有冇啲平啲但冇咁勁嘅替代品好過
密教係咪哩個?

https://poetools.github.io/BetrayalCheatSheet/

整到佢哋去你想要嘅位

之後係咁用紅線/綠線連接d人物

點先整到佢左定右
佢d片睇哂啦 但冇再進一階既攻略
你見佢把杖有條詞灰左 果條詞係點都改唔到
通常係點4詞化石 柒d十幾次都會出雙加1
之後博空1後就上前綴唔變重鑄上3工藝
再上攻速同8秒 但依度應該都唔算平
窮d就直接買淨係雙加1配8秒 少灰詞召傷同攻速
好睇機率,有時打死條友會俾你選擇轉教會
下 唔係隻隻都要打死佢先揀到咩
係each encounter 完成你可以選擇

有時會俾你轉會
返去睇下先今晚
平日都係亂禁
有冇地圖天賦學下尋日抄左個軍團紅王神諭既天賦
刷左幾粒鐘t16 mesa 基本上都唔係feel到好多野賺到錢
5軍key又唔太值錢 要加delirium先肥?
我易家玩緊小波套弓 淨龍捲dps有350m 夠唔夠刷
btw 軍團新個點天賦 唔限時係咪垃圾黎
有冇搞呢d武器既片睇好多功能都唔識玩
玩左一個禮拜唔知玩緊咩 1個d都冇淨係推圖 好多功能都唔識用
季季都係赫免鑄影蜘蛛刀,玩到悶

幾時先可以唔洗季季都要再拓章節,同埋學下大陸ser咁有得自動交易
打死完click佢個名有 3個option
1. 左手邊坐監,坐完會扣LV,但會加佢個會既積分
2.右手邊行刑,幫佢升1LV
3.畫面右下角技能欄隔離,有個叫逃跑(好似係),今次唔選擇行動,完結呢個選擇。呢個通常係上面兩個options都唔想揀先會揀
點自動交易 一禁就買到野?
岩岩google完 原來化石都咁多種 我得幾粒係倉
弓可以玩爆炸 同 軍團
可以係天賦果度搵佢個icon 禁實就會show 晒佢個聯盟 既點係邊
例如?
係咪點左呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞